Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Nebati'den kritik Borsa İstanbul açıklaması: Yabancı yatırımcı rekoru kırıldı

Bakan Nebati'den kritik Borsa İstanbul açıklaması: Yabancı yatırımcı rekoru kırıldı

Son dakika haberleri... Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Borsa İstanbul'a 1-18 Ağustos tarihleri arasında 13,6 milyar TL yabancı yatırım girişi gerçekleştiğini açıkladı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:41

Son dakika haberleri... Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlere rekor seviyede yabancı yatırım girişinin gerçekleştiğini ifade etti. 

Bakan Nebati Borsa İstanbul'un sermaye piyasalarında derinleşmeyi sürdürdüğünü söyleyerek şu açıklamalarda bulundu:

Çifte indirim müjdesi: Bir gecede 3 TL düşüş! Çifte indirim müjdesi: Bir gecede 3 TL düşüş! Haberi Görüntüle

YABANCI YATIRIMCI SAYISI REKOR KIRDI

Borsa İstanbul'da işlem gören ve rekor seviyeleri test eden şirketlere 1-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında 13,6 milyar TL yabancı yatırım girişi gerçekleşti.

Eş zamanlı olarak, TCMB brüt rezervimizde de 3 haftalık süreçte 15,4 milyar dolar artış kaydedildi. Sermaye ve para piyasalarımızda güven ortamının sürdürülmesi açısından yabancı yatırımcının yüksek ilgisi bizleri sevindirmektedir.

Kapalıçarşı gram altın bugün ne kadar (alış-satış) 25 Nisan? Gram, çeyrek, tam altın alınır mı? Kapalıçarşı gram altın bugün ne kadar (alış-satış) 25 Nisan? Gram,... Haberi Görüntüle

'SERMAYE PİYASALARINI DESTEKLEYİCİ ADIMLARIMIZ SÜRECEK'

Türkiye Ekonomi Modelimiz ile yürütülen politikalarımız çok yönlü ve hedef odaklı. Finans ve sermaye piyasalarını destekleyici adımlarımızı sürdürecek, üreterek büyüyen Türkiye olma yolunda kararlılıkla ilerlemeye devam edeceğiz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading