Yandex Metrica

Ayçiçek yağına şimdiye kadarki en büyük indirim geldi! Bakın 1 lt, 2 lt, 5 lt fiyatı ne kadar oldu?

Ayçiçek yağına şimdiye kadarki en büyük indirim geldi! Bakın 1 lt, 2 lt, 5 lt fiyatı ne kadar oldu?

Ayçiçek yağı fiyatları günün en çok merak edilen konuları arasında yerini alırken ayçiçek yağına indirim yapılacağı haberleri gündemin ana odak noktası olmaya devam ediyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:21

Ayçiçek yağı fiyatlarına indirim yapılacak mı? Rusya ile Ukrayna arasında devam etmekte olan savaşın ardından ayçiçek yağı fiyatları tavan yapmış, bu sebeple 1 lt, 2 lt, 5 lt ayçiçek yağı fiyatlarına zam mı geldi? sorusu öne çıkmaya başlamıştı. Bazı marketlerde 5 lt ayçiçek yağı fiyatları 200 TL üzerinde bir fiyata satılmıştı.

Türk  Hava Yolları'ndan dünya rekoru! En çok yolcu taşıyan hava yolu şirketi oldu Türk Hava Yolları'ndan dünya rekoru! En çok yolcu taşıyan hava... Haberi Görüntüle

GÜMRÜK VERGİSİ SIFIRLANDI

2023 yılına girmeden ayçiçeği ürünlerinden alınan gümrük vergisini sıfırlandı. Bu durum 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarının bir miktar düşmesine neden oldu. Zincir marketlerde ayçiçek yağı fiyatları bir miktar geri çekildi. Tarım ve Kredi Kooperatifleri’nde olduğu gibi diğer marketlerde de şu an için yüzde 5 ila 10 arasında indirim var.

2023 yılında hemen önce ham ayçiçeği yağı ithalatına ton başına 250 dolar, ayçiçeği çekirdeğine ise yüzde 5 vergi uygulanıyordu. İki kalemde de gümrük vergisi sıfırlandı.

Bakanlıktan son dakika duyurusu: E-devlet üzerinden başvurmanız yeterli! Geçinemeyen ailelere 7.608 TL destek! Bakanlıktan son dakika duyurusu: E-devlet üzerinden başvurmanız yeterli! Geçinemeyen ailelere... Haberi Görüntüle

YENİ İNDİRİMLER BEKLENİYOR

67,50 TL'ye satılan 2 litrelik ayçiçek yağa %5 indirim uygulandı. % 10’luk indirimle 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatı ise 148,50 TL’ye kadar düştü.

Ayçiçek yağı fiyatları tarafında şubat ayında da yüzde 15 oranında indirim bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading