Yandex Metrica

Antalya'ya turist akını! İlk sırada o ülke var

Antalya'ya turist akını! İlk sırada o ülke var

Antalya'da yılbaşı için hava yoluyla gelen yabancı turist sayısı, geçen yıla göre yüzde 164 artışla 9 milyon 2 bin 217 oldu.

Ekonomi

23.01.2024, 18:31

Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü verilerine göre, 2021 yılının sona ermesine sayılı gün kala, yılbaşı için  kentte 9 milyon yabancı turist sayısının geçildiği kaydedildi.

4A, 4B, 4C'liler dikkat! Asgari ücrete devlet desteği gelebilir: Kulisler o formülü sızdırdı 4A, 4B, 4C'liler dikkat! Asgari ücrete devlet desteği gelebilir: Kulisler... Haberi Görüntüle

YÜZDE 164 ARTIŞLA 9 MİLYON 2 BİN 217 OLDU

Antalya Havalimanı ve Gazipaşa Havalimanı aracılığıyla kente gelen turist sayısı, ocak ayından bugüne kadar geçen yıla göre yüzde 164 artışla 9 milyon 2 bin 217 oldu.

Hayal kırıklığına uğratacak! Ünlü ekonomistten dolar ve altın tahmini Hayal kırıklığına uğratacak! Ünlü ekonomistten dolar ve altın tahmini Haberi Görüntüle

KENTE EN ÇOK TURİST GÖNDEREN ÜLKELER ARASINDA İLK SIRADA RUSYA YER ALIYOR

Geçen yıl aynı dönemde hava yoluyla Antalya'ya gelen turist sayısı, 3 milyon 410 bin 44 olarak kaydedilmişti. Kente en çok turist gönderen ülkeler arasında, ilk sırada Rusya yer aldı. Bu ülkeyi Ukrayna, Almanya ve Polonya takip etti.

Altında rüzgar tersine dönebilir! İslam Memiş hiç kimsenin beklemediği bir gelişme olabilir dedi Altında rüzgar tersine dönebilir! İslam Memiş hiç kimsenin beklemediği bir... Haberi Görüntüle

ESNAFIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Avrupa ülkeleri ve Rusya'dan gelen turistler, Christmas ile birlikte 10 günü bulan tatil programlarını değerlendirmek için Antalya'da açık olan 5 yıldızlı otelleri doldurdu. TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, "Yılbaşı tatilinde  Antalya turistlerin en çok tercih ettiği yer" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading