Yandex Metrica

Altını olan zengin oldu! Ünlü ekonomistten rekor altın tahmini!

Altını olan zengin oldu! Ünlü ekonomistten rekor altın tahmini!

Altın fiyatları 1 aylık yatay seyrin ardından Fed açıklamasıyla birlike yönünü tekrar yukarıya çevirdi. Ekonomist Hatice Kolçak ise gram altının yıl içerisinde 1200 TL seviyesini göreceğini söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:15

Dünyada yükselen enflasyon oranları vatandaşların 'güvenli liman' olarak gördüğü altını etkilemeye devam ediyor. Ekonomistler, altının yıl içerisinde yukarı yönlü hareketlerine devam edeceğini vurguluyor.

Her Açıdan Youtube kanalına konuk olan ekonomist Hatice Kolçak, gram altının sene içerisinde 1200 lirayı göreceğini söyledi.

Hatice Kolçak yaptığı açıklamada,  "Altında gram altıncıların doları takip etmesi lazım. Dolar/TL yükseldikçe gram altın tarafı d artacaktır. Ons altında düşüş var. Ben ons altında 1900 doların üzerini bekliyorum. Gram altında beklentim 1200 liradır. Ne zaman gelecek diye sormayın ama sene içerisinde görecek.  Ons tarafında Rusya-Ukrayna savaşı devam ediyor. Diğer tarafta Çin meselesi var. Bu gergin ortamda son bulmayacaktır. Savaş coşarsa ons altın fırlar. Şu enflasyon ortamın gram altın tarafı düşmez diyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading