Yandex Metrica

Altında fırtına öncesi sessizlik! Fed kararı altın fiyatlarını nasıl etkiler? Fed kararı sonrası gram altın, çeyrek altında ne kadar olur?

ABD'den gelecek kritik veri öncesi altın fiyatlarında sessizlik devam ediyor. Uzmanların fırtına öncesi sessizlik olarak nitelendirdiği altın fiyatlarıdaki durunluğun açıklanacak kararla birlite rekor seviyelere çıkacağı bildirildi. 

Ekonomi

21.03.2024, 17:02

ABD Merkez Bankası'nın bugün açıklayacağı Fed kararı altın fiyatlarında son durum merak ediliyor. Fed'in 2024 ve 2025'te para politikasını ne kadar gevşetmeyi beklediğini gösterecek son üç aylık tahminlerini beklerken bu hafta dar bir bantta işlem gördü. 

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KDV açıklaması: Artış yapmadık Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KDV açıklaması: Artış yapmadık Haberi Görüntüle

FED KARARI ÖNCESİ ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Fed kararı öncesi ekonomistlerin bir çoğu Haziran'da yapılacak ilk hamle ile birlikte bu yıl 3 kesinti yapmayı beklediklerini ifade etti.

Çin'den gelen güçlü talebin üzerine Fed, Külçe altın faiz indirimlerine ilişkin iyimserliğin de etkisiyle Şubat ayı ortasında yaşanan sert yükselişin ardından rekor seviyelere yakın kalmayı devam ettiriyor. 

Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor? Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor? Haberi Görüntüle

FED KARARI ÖNCESİ GRAM ALTIN, ÇEYREK ALTIN NE KADAR 2O MART?

ABD'den gelecek kritik karar öncesi yatırımcılar altın fiyatlarındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? 20 Mart 2024 itibarıyla, gram altın 2.246,95 TL'den işlem görüyor. Çeyrek altında ise durum 4.240,00 TL olarak görülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading