Yandex Metrica

ALTINDA BÜYÜK ALIM FIRSATI: Altın o tarihte zirveye çıkacak! Rekor için fiyat verildi

ALTINDA BÜYÜK ALIM FIRSATI: Altın o tarihte zirveye çıkacak! Rekor için fiyat verildi

Tahminleriyle herkesin yakından takip ettiği Finans analisti İslam Memiş, seçim sonrası dolar, altın ve borsayla ilgili tahminlerini açıkladı. Memiş, yatırımcılar için dolar ve gram altının zirve yapacağı tarihide açıkladı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:58

Finans Analisti İslam Memiş, seçim sonrası dolar/TL ve altın fiyatlarına yönelik yatırım yapanlara önemli uyarılarda bulunmuştu. Yatırımcılar ve piyasaları takip eden binlerce vatandaş, dolar ve altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik hakkında yaşanacakalrı yakından takip ediyor. İslam Memiş, piyasaların gelecek günlerde nasıl şekilleneceğine dair önemli açıklamalar yaptı. 

Beyaz et (tavuk eti) ucuzlayacak mı? İhracat yasağı gelirse tavuk eti fiyatı düşer mi? Beyaz et (tavuk eti) ucuzlayacak mı? İhracat yasağı gelirse tavuk... Haberi Görüntüle

ALTIN DÜŞÜŞE GEÇTİ 

Gram altın, seçim sonuçlarının açıklanmasıyla kısa süreli bir artış yaşamış, ancak daha sonra düşüşe geçmiştir. Şu anda gram altın 1.272 lira seviyesinde işlem görmektedir. Çeyrek altın ise 2.090 lira, Cumhuriyet altını ise 8.450 lira olarak satılmaktadır.

Kendi işini kurana hibe desteği! 500 bin TL'ye kadar çıktı: Bakanlık duyurdu Kendi işini kurana hibe desteği! 500 bin TL'ye kadar çıktı:... Haberi Görüntüle

DOLAR YÜKSELİŞE GEÇTİ 

Dolar/TL ise seçim sonrasında yükselişe geçmiş ve şu anda 19,7090 seviyelerinde işlem görmektedir. Aynı dakikalarda avro/TL 21,4660, sterlin/TL ise 24,6600 seviyelerinde bulunmaktadır. Borsa İstanbul'da ise BIST 100 endeksi seçim sonrasında düşüş yaşamış ve değer kaybetmiştir. Dün güne yüzde 2,12 azalışla başlayan BIST 100 endeksi 4.405,99 puana gerilemiştir.

Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı sadece Türkiye ile mi sınırlı? İşte Türkiye'nin 2030 adımları... Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı... Haberi Görüntüle

"UZUN VADELİ YATIRIMCILAR ALTIN ALABİLİR"

İslam Memiş, birikimi olanlar için yatırım sıralaması yapmış ve borsaya öncelik verilmesi gerektiğini belirtmiştir. Ardından gram altın ve dövizin geldiğini ifade etmiştir. Memiş, altın fiyatlarında ufak tefek düzeltmeler olabileceğini ancak uzun vadeli yatırımcılar için altının alınabilir olduğunu belirtmiştir. Ayrıca, dolar ve gram altında ataklar gözlemlenebileceğini ifade etmiştir.

SGK'den milyonları ilgilendiren açıklama: Tarihler uzatıldı SGK'den milyonları ilgilendiren açıklama: Tarihler uzatıldı Haberi Görüntüle

"YATIRIMCILAR UZMAN GÖRÜŞLERİNİ TAKİP ETMELİ"

İslam Memiş ayrıca, dolar ve altın üzerindeki spekülatif saldırılara dikkat çekmiş ve yatırımcılara sakin olmalarını ve uzun vadeli düşünmelerini önermiştir. Siyasetçilerin vaatleriyle piyasaları manipüle etmeye çalıştığını belirten Memiş, güvenilirlik konusuna vurgu yapmış ve herkesin dikkatli olması gerektiğini söylemiştir. Piyasaların gelecekteki hareketleri sürekli olarak değişebileceğinden, yatırımcıların güncel verileri ve uzman görüşlerini takip etmeleri önemlidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading