Yandex Metrica

Altın yatırımcılarını sarsan açıklama! Dünyaca ünlü isim paranızı buraya yatırın deyip duyurdu

Altın yatırımcılarını sarsan açıklama! Dünyaca ünlü isim paranızı buraya yatırın deyip duyurdu

Bitcoin boğası olarak bilinen ve bir hayli takipçisi olan milyarder Ricardo Salinas, kripto para piyasasını görmezden gelerek altının manipülasyona açık olduğunu söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:14

Kripto sektörüyle içli dışlı olan ve Bitcoin milyarderi olan Meksikalı Ricardo Salinas, tüm düşüncelerin tersine kripto paraların altından daha iyi bir değer taşıdığını düşünüyor.

Koinfinans'ın bir haberine göre, varlıklarının yaklaşık olarak yüzde 60'ı Bitcoin ve Bitcoin'e endeksli şirketlerin oluşturduğu Salinas bir röportaj esnasında altının manipülasyona açık olduğunu söyledi.

Bakan Şimşek 'Türkiye sahalara döndü' diyerek duyurdu: 'Güçlü bir program uyguluyoruz' Bakan Şimşek 'Türkiye sahalara döndü' diyerek duyurdu: 'Güçlü bir program... Haberi Görüntüle

ALTINI MANİPÜLE ETMEK ÇOK KOLAY

Meksikalı milyarder konuya ilişkin şunları söyledi:

“Olay şu; Altını manipüle etmek çok kolay. Bir düşünün, Londra’da altın fiyatı sabitlendi… Geçen ay nikel sebebiyle Londra Metal Borsası’na ne olduğuna bakın. Demek istediğim, her şey baştan sona bir sahtekarlık.

Ailemde ya da babamda ve büyükbabamda her zaman gold bug (altının en önemli yatırım aracı olduğuna inanan kimse) olduk. Ve fiyat paranın çözümünün altın olduğunu düşündük. Ve biz her zaman bunun üzerine bahse girdik. Yardımcı da oldu. Bazı anlarda çok yardımcı oldu...

Altının tüm bu sorunları var ve Bitcoin’i öğrendiğimde, şimdi bu her şeyi değiştirdi çünkü Bitcoin’in altın sorunları yok.”


Loading