Yandex Metrica

Altın yatırımcıları 'cuma gününe' dikkat! Dünyaca ünlü bankadan uyarı: Piyasa alev alacak!

Altın yatırımcıları 'cuma gününe' dikkat!  Dünyaca ünlü bankadan uyarı: Piyasa alev alacak!

Merkezi ABD’de olan yatırım bankası JPMorgan’ın Küresel Emtia Araştırma Başkanı Natasha Kaneva'dan altın yatırımcıları için cuma gününe kendinizi hazırlayın uyarısı geldi.

Ekonomi

25.03.2024, 17:02

Ons altın fiyatlarının bu yıl 2.500 dolara çıkmasını beklediklerini ifade eden Kaneva, "Cuma günü tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.195 doları görmesinin ardından "2 bin 500 doların bir olasılık olduğuna inanıyoruz. Çünkü piyasa aşırı heyecanlanma eğiliminde” dedi. 

Son dakika bilgisi geldi! Motorine rekor indirim yolda: Dizel araç sahiplerine müjdeli haber Son dakika bilgisi geldi! Motorine rekor indirim yolda: Dizel araç... Haberi Görüntüle

ALTINDAKİ YÜKSELİŞ DEVAM EDECEK 

Küresel düzeyde altın fiyatları artmaya devam ediyor. Kuyumcularda bu sabah gram altın 2.430 lira, çeyrek altın 4.075 lira, tam altın 16.374 lira ile günü karşıladı. Küresel piyasada ise ons altın fiyatı şuan 2.168 dolar. ABD’li yatırım bankası JPMorgan’ın analistlerine göre ise altındaki yükseliş devam edecek.

Piyasadaki sahte altın oranı arttı: Darphane'den yatırımcılara önemli uyarı! Piyasadaki sahte altın oranı arttı: Darphane'den yatırımcılara önemli uyarı! Haberi Görüntüle

CUMA GÜNÜNE DİKKAT 

Altın, JPMorgan Chase & Co. Küresel Emtia Araştırma Başkanı Natasha Kaneva'ya göre, fiyatının bu yıl ons başına 2 bin 500 dolara ulaşma potansiyeli var.Natasha Kaneva, Bloomberg’e yaptığı açıklamasında külçenin Cuma günü tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.195 doları görmesinin ardından "2 bin 500 doların bir olasılık olduğuna inanıyoruz. Çünkü piyasa aşırı heyecanlanma eğiliminde” olacağını söyledi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading