Yandex Metrica

Altın ve dolar yatırımına geç kalanlar gümüşe koşuyor! Uzmanlar rakam verdi: '11 TL olan gümüş yıl sonunda...'

Altın ve dolar yatırımına geç kalanlar gümüşe koşuyor! Uzmanlar rakam verdi: '11 TL olan gümüş yıl sonunda...'

Altın ve dolar yatırımı yapmaya geç kalan vatandaşlar alternatif yatırımlar araştırmaya başladı. Birçok kişi gümüş yatırımı yapılmalı mı sorusunun yanıtını yatırımcılar verdi. Peki gümüş yatırımı yapılır mı? İşte ekonomist Devrim Akyıl'ın o soruya verdiği yanıt...

Ekonomi

16.03.2024, 11:39

Gümüş yatırımı yapılmalı sorunun yanıtı yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Uzmanlar gümüşe yatırım nasıl yapılır, gümüş mü altın mı daha karlı sorusunu yanıtladı.

Peki gümüş yatırımı yapılır mı? İşte başarılı ekonomist Devrim Akyıl'ın o soruya verdiği yanıt...

Kocaeli Denge'nin aktardığına göre, gümüş yatırımı yapılır mı sorusuna “evet” cevabını veren başarılı ekonomist Devrim Akyıl, 2023'te gümüş fiyatları ne olur sorusuna, bugün bile yüzde yüz kazandırma potansiyeli olan bir emtiadan söz ediyoruz cevabını verdi! Gümüş yıl sonunda ne olur sorusunu da yanıtlayan Akyıl, rakam vererek  22 TL’yi işaret etti. 

Devrim Akyıl konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada gümüş 10.85’in üzerinde olduğu sürece, sırasıyla 13.25 TL, 16 TL ve 22 TL hedef fiyat beklentisi olduğunu dile getirdi. 

Yaptığı açıklamada gümüşün dip seviyelerine çok yakın olduğuna değinen Devrim Akyıl, bu fiyatlardan artık başka geri çekilmelerin zor olduğunu dile getirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading