Yandex Metrica

AK Parti'den son dakika asgari ücret açıklaması: Herkes tatmin olacak

AK Parti'den son dakika asgari ücret açıklaması: Herkes tatmin olacak

Vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceklerinin altını çizen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, milyonlarca insanın merakla beklediği asgari ücretle ilgili yaptığı açıklamada ''Yılsonu itibariyle bir miktar refah payını da koyarak herkesin tatmin olacağı, iyi oldu diyebileceği bir asgari ücret gündeme gelecektir.'' dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:58

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, milyonlarca insanın merakla beklediği asgari ücretle ilgili Milliyet gazetesine konuştu.

Doların kaderi belirleniyor: TCMB faiz kararını açıklayacak! Doların kaderi belirleniyor: TCMB faiz kararını açıklayacak! Haberi Görüntüle

''HÜKÜMETİN ÖNCELİKLERİNDEN BİRİSİ''

Vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceklerinin altını çizen Numan Kurtulmuş, ''Burada yapılacak şey, fiyat artışlarının karşısında vatandaşımızın alım gücünü arttıracak tedbirlerin ortaya konulmasıdır, klasik bir klişedir, ama onu yapıyoruz. Hükümetin önceliklerinden birisi enflasyonun altında vatandaşımızı ezdirmemektir. Bunun için neredeyse her Bakanlar Kurulundan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız alınan tedbirleri açıklıyor.'' dedi.

TAT gıda 10 milyon euro yatırım yapacak: 100'den fazla ülkeye ihracat yapıyor TAT gıda 10 milyon euro yatırım yapacak: 100'den fazla ülkeye... Haberi Görüntüle

''HERKS TATMİN OLACAK''

''Geçtiğimiz sene biliyorsunuz asgari ücret 1 yıl içerisinde iki kez yükseltildi.'' diyen Kurtulmuş, ''Şimdi de, yılsonu itibariyle bir miktar refah payını da koyarak herkesin tatmin olacağı, iyi oldu diyebileceği bir asgari ücret gündeme gelecektir.'' ifadelerini kullandı.

SGK, Avrupa Birliği destekli projesini duyurdu! 7 bin anneye ve bakıcıya 325 avro destek! İşte başvuru şartları ve detayları... SGK, Avrupa Birliği destekli projesini duyurdu! 7 bin anneye ve... Haberi Görüntüle

''VATANDAŞLARIMIZ RAHAT NEFES ALACAK''

Sözlerine devam eden Numan Kurtulmuş, ''İnşallah asgari ücretli, emekli ve memur maaşlarındaki artışlarla da vatandaşlarımız rahat bir nefes alacaktır.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading