Yandex Metrica

Afganistan’ın 2022 yılı asgari ücreti ne kadar? 2022 Afganistan asgari ücretleri

Afganistan’ın 2022 yılı asgari ücreti ne kadar? 2022 Afganistan asgari ücretleri

Ülkelerin asgari ücretleri yavaş yavaş açıklanıyor. Sosyal medya kullanıcıları Afganistan'ın asgari ücretlerini merak ediyor. Peki, Afganistan'ın asgari ücreti nedir?

Ekonomi

07.05.2024, 21:59

2022 yılının ilk aylarında ülkeler kendi asgari ücretlerini açıklamaya başladı. Asgari ücreti belli olan ülkelerden biri Afganistan oldu. Türkiye asgari ücretini 4250 TL olarak açıklamıştı. Bakalım Afganistan asgari ücretini kaç olarak açıklamış.

Fahiş fiyatlara son! Bakanlık duyurdu: Yeni düzenleme geliyor Fahiş fiyatlara son! Bakanlık duyurdu: Yeni düzenleme geliyor Haberi Görüntüle

AFGANİSTAN VATANDAŞLARI 2022'DE NE KADAR KAZANACAK?

Taliban yönetimi, kamuda maaş düzenlemesine giderek yeni ücretleri açıkladı. Buna göre, bakanlar aylık 1460 dolar maaş alacak. Asgari ücret 52 dolar olacak.

Kuyumculara akın etmeye hazır olun, fırsat kapıda! Altın o tarihte düşecek Kuyumculara akın etmeye hazır olun, fırsat kapıda! Altın o tarihte... Haberi Görüntüle

ÖNCEKİ YÖNETİMDE DANIŞMANLAR 3 İLA 7 BİN DOLAR ALIYORDU

Hakmal, önceki yönetimde maaşların dağılımı konusunda adaletsizlik yapıldığı, aynı rütbede olan memurların farklı maaşlar aldığının altını çizdi. Eşref Gani liderliğindeki eski yönetimde Cumhurbaşkanlığı Sarayında çalışan danışmanların maaşları da 3 bin ile 7 bin dolar arasında değişiyordu.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0


Loading