Yandex Metrica

6 Mayıs (bugün) Kabine Toplantısı ne zaman başlayacak, saat kaçta bitecek? Öğretmen atama sayısı açıklandı mı?

6 Mayıs (bugün) Kabine Toplantısı ne zaman başlayacak, saat kaçta bitecek? Öğretmen atama sayısı açıklandı mı?

Öğretmen atama sayısı açıklandı mı? Atama bekleyen öğretmen adayları heyecanla 2024 öğretmen atama takviminin açıklanmasını bekliyordu. 2024'te kaç bin atama yapılacağı merakla beklenirken beklenen gün geldi. Bakan Tekin atamalara dair sayıların Kabine Toplantısı'nda netlik kazanacağını açıklamıştı. 6 Mayıs (Bugün) beklenen Kabine Toplantısı gerçekleştirilecek. Peki 6 Mayıs (bugün) Kabine Toplantısı ne zaman başlayacak, saat kaçta bitecek? 

Ekonomi

10.05.2024, 16:14

Atama bekleyen binlerce öğretmen adayı heyecanla Kabine Toplantısı'nın başlayacağı günü araştırıyordu. Nisan ayında yapılması beklenen Kabine Toplantısı Mayıs ayının ilk haftasında yapılmasına karar verildi. 6 Mayıs Pazartesi günü binlerce öğretmenin meakla beklediği Kabine Toplantısı'nın yapılması bekleniyor. Kabine Toplantısı'nda öğretmen atama sayılarının da açıklanması bekleniyor. 6 Mayıs (bugün) Kabine Toplantısı ne zaman başlayacak, saat kaçta bitecek? Öğretmen atama sayısı açıklandı mı? soruları ise pek çok kişi tarafından heyecanla bekleniyor. 

Binlerce kişiye iş kapısı aralanacak: 20 kamu kurumuna 57 binden fazla personel alımı yapılacak! Binlerce kişiye iş kapısı aralanacak: 20 kamu kurumuna 57 binden... Haberi Görüntüle

6 MAYIS (BUGÜN) KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN BAŞLAYACAK, SAAT KAÇTA BİTECEK?

6 Mayıs'ta beklenen Kabine Toplantısı'nın yapılması bekleniyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin atama sayısının belli olduğunu bunun ayrıntıların yakın zamanda Kabine Toplantısı ile açıklanacağı duyurulmuştu. Tekin açıklamasında “Muhtemelen pazartesi günü hem atanacak öğretmen sayısı hem de branş bazında kontenjan dağılımları açıklanmış olur” demişti. 6 Mayıs Pazartesi günü Kabine Toplantısı'nın saat 15.00'te başlaması bekleniyor. Toplantının saat 18.00 gibi ise sona ermesi tahmin ediliyor. Toplantının en önemli gündemlerinden birisi de öğretmen atamaları olacak. 

İşte kazancın anahtarı! Ünlü ekonomist dolar için o tarihi gösterdi İşte kazancın anahtarı! Ünlü ekonomist dolar için o tarihi gösterdi Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN ATAMA SAYISI AÇIKLANDI MI?

Kabine Toplantısı'nın ardından 2024 öğretmen atamaları kontenjan ve branş dağılımı belli olacak.Kabine toplantısı bugün saat 15.00'da başlaması bekleniyor. 

Dolar 100 lira olur diyordu, kahvehane ekonomisti yine çuvalladı: Dolar çok pis çakılacak Dolar 100 lira olur diyordu, kahvehane ekonomisti yine çuvalladı: Dolar... Haberi Görüntüle

KABİNE TOPLANTISI SONRASI SAAT KAÇTA AÇIKLAMA YAPILIR?

Toplantının tamamlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapması beklenyor. Açıklamanın saat kaçta yapılacağı ise henüz bilinmiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading