Yandex Metrica

26 Mart Bitcoin neden yükseldi? Bitcoin (BTC) yükselmeye devam eder mi?

26 Mart Bitcoin neden yükseldi? Bitcoin (BTC) yükselmeye devam eder mi?

Bitcoin yönünü sert bir şekilde yeniden yukarı çevirdi.  Son 24 saatte yüzde 5'ten fazla değer kazanan Bitcoin yeniden 70 bin dolar seviyesinin üzerine çıktı. Kripto para piyasasında yaşanan ani düşüş ve çıkışlar paniğe neden olurken 26 Mart Bitcoin neden yükseldi? Bitcoin (BTC) yükselmeye devam eder mi? soruları da sıkça sorulmaya başlandı.

Ekonomi

03.04.2024, 10:58

73 bin dolarlık tarihi zirvesine çıkan bitcoin son bir haftada hızla düşüşe geçti ve 60 bin dolara kadar geriledi. 60 bin dolar seviyesinde duraklayan bitcoin kâr satışlarının ardından yeniden yükselişe geçti. Bitcoin son 24 saatte hızla değer kazandı. En büyük kripto varlık Bitcoin sert yükseliş sonrası 71 bin doları aştı. Üst üste dört gündür pozitif seyreden Bitcoin, yüzde 10'a yakın yükseliş kaydetti. 

Kapalıçarşı gram altın bugün ne kadar (alış-satış) 25 Nisan? Gram, çeyrek, tam altın alınır mı? Kapalıçarşı gram altın bugün ne kadar (alış-satış) 25 Nisan? Gram,... Haberi Görüntüle

BİTCOİN NEDEN YÜKSELDİ?

Zirveden gelen kâr satışlarıyla yüzde 20'ye yakın düşüş kaydetmiş ve 60 bin dolar bandına gerilemişti.

Ancak dünyanın en büyük kripto parası bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla yönünü yukarı çevirdi. ABD piyasalarının açılmasıyla alımlar hızlandı ve hızlı bir şekilde 69 bin doların üzeri görüldü.

Kar satışlarının gelmesi ile 60 bin dolara kadar gerileyen Bitcoin yönünü yeniden yukarı çevirdi. Kripto varlık, gün içerisinde 71 bin 350 dolara kadar yükseldi.

Bitcoin, dün yüzde 7'den fazla değer kazanarak 10 günün en yüksek seviyesini gördü.

Yastığının altında gram altın biriktirenler dikkat! Daha önce görülmemiş yükseliş olacak Yastığının altında gram altın biriktirenler dikkat! Daha önce görülmemiş yükseliş... Haberi Görüntüle

BİTCOİN NE KADAR?

Bitcoinde sert dalgalanma devam ediyor. Bitcoin bu akşam 71 bin doların üzerini test etti ancak tutunamadı. Bitcoin bu sabah 70 bin 530 dolardan işlem gördü.  

BİTCOİN_NE_KADAR.JPG

 

******

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Ekonomi


Loading