Yandex Metrica

Son dakika...Bolu'da okullar tatil edildi!

Son dakika...Bolu'da okullar tatil edildi!

Bolu Valiliği tarafından "İlimizde bugün yaşanan 4.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 17.03.2023 Cuma günü bir (1) gün süreyle eğitim - öğretime ara verilmiştir. Ayrıca Kamuda çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna duyurulur." açıklaması yapıldı.

Genel

01.04.2024, 21:54

Bolu'da Kızılağıl Köyü merkez üslü gerçekleşen 4,7 şiddetindeki depremin ardından, ilk, orta ve lise düzeyindeki tüm okullar tahliye edilmişti. Valilik tarafından alınan karara göre, 17 Mart Cuma(yarın) il genelinde okullara ara verildi. 

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

ENGELLİ VE HAMİLELER İDARİ İZİNLİ 

Valilik tarafından yapılan açıklamada, gerçekleşen deprem sebebiyle Bolu’daki tüm eğitim kurumlarında 17 Mart Cuma günü bir gün süreyle eğitim - öğretime ara verildiği duyuruldu. Ayrıca engelli ve hamile kamu personelinin de Cuma günü idari izinli sayılacağı ifade edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading