Yandex Metrica

Okullar kapanacak mı? Bakan Özer'den son dakika açıklaması

Okullar kapanacak mı? Bakan Özer'den son dakika açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, 'Omicron varyantı nedeniyle okullarımızda şu an alarm verebileceğimiz bir durum yok' dedi.

Genel

23.01.2024, 18:35

Dünya genelinde koronavirüs vakaları, Omicron varyantı ile yeniden artışa geçti. Özellikle Avrupa'da günlük vaka sayıları 200 binlere dayanırken Türkiye'de de bu sayılar dün itibarıyla 54 bini aştı.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

BAKAN ÖZER SIK SIK YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI YAPTI

Hal böyleyken veliler ve öğrencileri yine uzaktan eğitim telaşı sardı. Vakaların artmaya başlamasından itibaren gündeme gelen bu konu hakkında Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sık sık yüz yüze eğitime devam edileceği yönünde açıklamalar yaptı.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

'OKULLARIN KAPATILMASI SÖZ KONUSU DEĞİL'

Özer, bu açıklamasını 54 bin vakanın tabloya yansımasından sonra da tekrarladı. Şanlıurfa Valiliğini ziyaretinde açıklamalarda bulunan Özer, şu anda okulların kapatılmasının söz konusu olmadığını, süreci yakından takip ettiklerini söyledi. Özer, "Omicron hızla yayılıyor ancak okullarımızda önlemleri değiştireceğimiz bir alarm durumu söz konusu değil." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading