Yandex Metrica

Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten Türkiye ile diyalog açıklaması

Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten Türkiye ile diyalog açıklaması

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Türkiye ile diyalog kapısını açık olduğunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile her zaman görüşebileceğini söyledi.

Dünya

23.01.2024, 18:38

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, ANT1 televizyon kanalına konuşurken Türkiye ile diyalog kapısının açık olduğunu vurguladı.

Irkçı Ben-Gvir'den yeni çıkış: Savaş Kabinesi'nin feshedilmesini istedi Irkçı Ben-Gvir'den yeni çıkış: Savaş Kabinesi'nin feshedilmesini istedi Haberi Görüntüle

'ERDOĞAN İLE GÖRÜŞME OLASILIĞIM VAR'

Türkiye ile diyalog kapısının açık olduğunu söyleyen Miçotakis, "Diyalog kapısı açık ve benim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kişisel görüşme olasılığım her zaman var." dedi.

Ramazan'da katliam Fısıh'da bayram: İran'a misilleme o tarihten sonra... Ramazan'da katliam Fısıh'da bayram: İran'a misilleme o tarihten sonra... Haberi Görüntüle

'İKİ İHTİMALE DE HAZIRIZ'

Türkiye ve Yunanistan'ın komşu olduklarını belirten Miçotakis, "Sonsuza kadar komşu olacağız, coğrafya bizi birlikte yaşamaya mahkum ediyor. İş birliği ya da gerilim yolunu seçmek Türkiye'nin elinde. Biz iki ihtimale de hazırız." ifadelerini kullandı.

Ne İran ne Rusya... Başımızı Ankara yakacak: Eğer boğazlar kapatılırsa... Ne İran ne Rusya... Başımızı Ankara yakacak: Eğer boğazlar kapatılırsa... Haberi Görüntüle

ABD'NİN DESTEĞİNİ ÇEKMESİ

Miçotakis, ABD'nin Doğu Akdeniz Boru Hattı'ndan (EastMed) desteğini çekmesinin, Yunanistan için "önemli olmadığını" savundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading