Yandex Metrica

Yunan sağa sola bulaşıyor: Sırtı sıvazlanan Yunanistan, Azerbaycan'a meydan okudu

Yunan sağa sola bulaşıyor: Sırtı sıvazlanan Yunanistan, Azerbaycan'a meydan okudu

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nicos Dendias Ermenistan'ı ziyaret ederek, Azerbaycan-Ermenistan çatışmalarında Erivan'a açık destek verdi ve Azerbaycan’a meydana okuyan açıklamalarda bulundu. Haddini aşan sözler sarf eden Yunan Bakan, Azerbaycan’a yönelik, ''Haritaları yeniden çizmek isteyen ülkelere net bir mesaj vermek istiyorum. Mesajım, revizyonist politikaların başarısız olacağıdır'' dedi.

Dünya

23.01.2024, 19:52

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nicos Dendias Ermenistan'a giderek Ermeni mevkidaşı Ararat Mirzoyan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Azerbaycan- Ermenistan çatışmalarının ardından Dendias'ın bu ziyaretinin gerçekleşmesi Erivan yönetimine destek veren Yunanistan, Azerbaycan'a meydan okuyan açıklamalarda bulundu.

Siyonist İsrail, Gazze'ye düzenlediği hava saldırısında Belçikalı yardım görevlisiyle 7 yaşındaki oğlunu katletti Siyonist İsrail, Gazze'ye düzenlediği hava saldırısında Belçikalı yardım görevlisiyle 7... Haberi Görüntüle

AB Yüksek Temsilcisi Borell'den İsrail'in Gazze'de oluşturduğu enkaza tepki: 'Çocuklar açlıktan ölüyor' AB Yüksek Temsilcisi Borell'den İsrail'in Gazze'de oluşturduğu enkaza tepki: 'Çocuklar... Haberi Görüntüle

''REVİZYONİST POLİTİKALAR BAŞARISIZ OLACAKTIR''

Dendias konuşmasında ''Haritaları yeniden çizmek isteyen ülkelere net bir mesaj vermek istiyorum. Mesajım, revizyonist politikaların başarısız olacağıdır'' dedi. Bu açıklama ile Dendias , Azerbaycan'a meydan okuyarak Ermenistan'a destek mesajını iletti.

Dendias ayrıca, Erivan ziyareti sırasında Ermenistan Dışişleri Bakanı A.Mirzoyan ve Dışişleri Bakanlığı S.Papikyan huzurunda Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile heyetlerarası görüşme gerçekleştirdi. Dendias sosyal medyadan yaptığı açıklamasında, ''Yunanistan'ın Ermenistan ile tam dayanışmasının altını çizdim'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading