Yandex Metrica

Yeni Zelanda otizmli olduğu için 12 yaşındaki çocuğu ülkeye kabul etmiyor! Bakın gerekçeleri ne?

Yeni Zelanda otizmli olduğu için 12 yaşındaki çocuğu ülkeye kabul etmiyor! Bakın gerekçeleri ne?

Yeni Zelanda, Filipinler'den gelen 12 yaşındaki otizmli bir çocuğu 'sağlık sistemine fazla masraf çıkardığı' gerekçesi ile ülkesine kabul etmedi.

Dünya

02.04.2024, 04:44

Yeni Zelanda yönetimi, Filipinler'den gelen 12 yaşındaki otizmli Arianna Alfonzo'ya 'sağlık sistemine fazla masraf çıkaracağı' gerekçesiyle vize vermedi. 

Auckland'da yaşayan Allan Alfonzo ve eşi Gail Alfonzo, Yeni Zelanda'da 6 yıl önce oturma izni almasına rağmöen yetkililerin çiftin kız çocuğu Arianna Alfonzo'ya aynı hakkın tanımadığını belirtti.

İngiltere Başbakanı Sunak Gazze'ye destek gösterini hazmedemedi: 'Bir grup azınlık eğitimi etkiliyor' İngiltere Başbakanı Sunak Gazze'ye destek gösterini hazmedemedi: 'Bir grup azınlık... Haberi Görüntüle

TURİST VİZESİ DE ALAMADI 

Arianna en son 2018 yılında babasını görmek için ülkeye giriş yapmaya çalıştığı fakat yetkililerin kendisine turist vizesi de vermediğini ifade etti. 

Gazze Kasabı Netanyahu UCM'ye meydan okudu! 'Mahkeme'ye boyun eğmeyeceğiz' Gazze Kasabı Netanyahu UCM'ye meydan okudu! 'Mahkeme'ye boyun eğmeyeceğiz' Haberi Görüntüle

41 BİN DOLARDAN FAZLA MASRAF ÇIKARMAK YASAK 

Yeni Zelanda'daki göç yasalarına göre yabancı uyruklu bir kişinin eğitim veya sağlık sistemine 5 yılda 41 bin dolardan fazla masraf çıkarmaması gerekiyor. 

Hizbullah'tan İsrail'e ait askeri üsse üst üste saldırı: Askerler toplanınca bir daha vurdular Hizbullah'tan İsrail'e ait askeri üsse üst üste saldırı: Askerler toplanınca... Haberi Görüntüle

ARİANNA'NIN ANNE BABASINA İHTİYACI VAR 

Gail bu uygulama sebebiyle ailesinin bunaldığını belirterek, "Bizim için çok zor oluyor. Arianna'nın her iki ebeveynine de ihtiyacı var" diye konuştu. 

Yunanistan'ın ambargosuna rağmen: Uluslararası Zirve’de KKTC Bayrağı dalgalandı Yunanistan'ın ambargosuna rağmen: Uluslararası Zirve’de KKTC Bayrağı dalgalandı Haberi Görüntüle

VİZE BAŞVURUSU REDDEDİLDİ

Diğer yandan Yeni Zelanda Yeşiller Partisi üyesi Ricardo Menendez March, geçtiğimiz yıl Göç İdaresi ile iletişime geçerek Arianna'ya vize verilmesini istemişti. Yetkililer ise bunu reddetmişti.

Afrika ülkelerinden sürgün edildiler: Türkiye'nin komşusu ABD'ye ait hava üssüne el koydu Afrika ülkelerinden sürgün edildiler: Türkiye'nin komşusu ABD'ye ait hava üssüne... Haberi Görüntüle

İNSANLIK KALMADI

March, ülkedeki göçmenlik sistemini eleştirerek bunun "insanlığın yitirilmesine yol açan bir süreç" olduğunu ifade etmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading