Yandex Metrica

Hizbullah'tan İsrail'e ait askeri üsse üst üste saldırı: Askerler toplanınca bir daha vurdular

Hizbullah'tan İsrail'e ait askeri üsse üst üste saldırı: Askerler toplanınca bir daha vurdular

Lübnan'daki İran destekli Hizbullah Hareketi, soykırımcı İsrail'e ait askeri üsleri hedef aldığını duyurdu. Hizbullah, ilk roket saldırısının ardından İsrailli askerlerin toplandığını ve ikinci saldırının gerçekleştirildiğini duyurdu. 

Dünya

21.05.2024, 22:46

Soykırımcı İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarına karşılık roket atışları gerçekleştiren Lübnan'daki Hizbullah, İsrail askerlerinin kullandığı bir üssü hedef aldığını duyurdu. 

Hizbullah, yaptığı açıklamada, Lübnan'ın güney sınırında İsrail ordusuna ait bir üsse katyuşa füzeleriyle saldırı düzenlediğini belirtti.

Samsung'un akıllı yüzüğü tanıtıldı! Galaxy Ring'in özellikleri neler? Samsung'un akıllı yüzüğü tanıtıldı! Galaxy Ring'in özellikleri neler? Haberi Görüntüle

ÜST ÜSTE İKİ ROKET SALDIRISI

Açıklamada, İsrail'e ait Hırbet Maar Askeri Üssünün hedef alınmasından yaklaşık bir buçuk saat sonra düşman askerlerinin üste toplandığı sırada yeni bir saldırı düzenlendiği ve onlarca katyuşa füzesiyle üssün yeniden hedef alındığı kaydedildi.

Açıklamada saldırıların Gazze'deki Filistin halkına ve direnişe destek bağlamında gerçekleştiği ifade edildi.

Hizbullah daha önce yaptığı açıklamada, İsrail sınırındaki yerleşim birimlerine İran yapımı Falag ve katyuşa füzeleriyle saldırı düzenlendiğini duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading