Yandex Metrica

Ukrayna'dan tedirgin eden açıklama! "Rusya hazırlanıyor"

Ukrayna'dan tedirgin eden açıklama! "Rusya hazırlanıyor"

Ukrayna-Rusya savaşı 42. gününde devam ederken sahadan iyi haberler gelmiyor. Ukrayna'dan gelen son açıklamada, "Rusya, Ukrayna’nın doğusunda taarruz operasyonuna hazırlanıyor" ifadeleri kullanıldı.

Dünya

23.01.2024, 19:06

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın sona erdirilmesi için diplomatik çabalar devam ederken savaş meydanından olumsuz gelişmeler geliyor.

ABD'de Gazze protestoları dalga dalga yayılıyor: Columbia Üniversitesi’ndeki öğretim görevlilerinden ders bırakma kararı ABD'de Gazze protestoları dalga dalga yayılıyor: Columbia Üniversitesi’ndeki öğretim görevlilerinden... Haberi Görüntüle

TAARRUZ HAZIRLIĞI

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Rus ordusunun Donetsk ve Luhansk bölgeleri ile Mariupol şehrinde tam kontrolü sağlamak için Ukrayna’nın doğusunda taarruz operasyonuna hazırlandığını duyurdu.

Genelkurmaydan yapılan açıklamada, 6 Nisan akşamı verilerine göre Rusya’nın kaybettiği asker sayısının 18 bin 600 olarak güncellendiği belirtildi.

Beyaz Saray'daki acil toplantı başladı: Devletin tepesi Acil Durum Odası'nda Beyaz Saray'daki acil toplantı başladı: Devletin tepesi Acil Durum Odası'nda Haberi Görüntüle

6 YERLEŞİM BİRİMİNE YAPILAN SALDIRI BAŞARISIZ OLDU

Rus ordusunun gün içinde 6 yerleşim birimine düzenlediği saldırı operasyonunun başarısız olduğu ifade edilen açıklamada, Ukrayna askerlerinin Herson bölgesindeki Osokarovka yerleşim biriminin kontrolünü geri aldığı kaydedildi.

Açıklamada, Rusya’nın Donetsk ile Luhansk bölgesi ve Mariupol şehri üzerinde tam kontrolü sağlamak için Ukrayna’nın doğusunda taarruz operasyonuna hazırlık çabalarını sürdürdüğü bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading