Yandex Metrica

Beyaz Saray'daki acil toplantı başladı: Devletin tepesi Acil Durum Odası'nda

Beyaz Saray'daki acil toplantı başladı: Devletin tepesi Acil Durum Odası'nda

ABD'de olağanüstü toplantı başladı. Başkan Joe Biden'ın hafta sonu tatilini yarıda keserek başkent Washington'a gelsiği ve Acil Durum Odası'ndaki toplantıya başkanlık ettiği bildirildi.

Dünya

23.04.2024, 15:33

ABD'de olağanüstü toplantı başladı. Başkan Joe Biden'ın hafta sonu tatilini yarıda keserek başkent Washington'a geldiği ve Acil Durum Odası'ndaki toplantıya başkanlık ettiği bildirildi. 

Beyaz Saray Acil Durum Odası’nda devletin en üst kademesini toplantıya çağırdı. Toplantıya çok önemli isimler katılıyor.

Toplantıya, Savunma Bakanı Lloyd Austin, Dışişleri Bakanı Antony Blinken,  Genelkurmay Başkanı Charles Brown, CIA Direktörü William Burns, Ulusal İstihbarat Direktörü Avril Haines, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, ABD'nin Orta Doğu elçisi Brett McGurk'un katıldığı bildirildi.

Son dakika: İsrail'den İran'a füzeli misilleme saldırısı Son dakika: İsrail'den İran'a füzeli misilleme saldırısı Haberi Görüntüle

İRAN KAMİKAZE İHA'LARLA SALDIRDI

İsrail ordusu İHA saldırısını doğruladı. İsrail ordusundan yapılan açıklamada İran'ın İsrail’e çok sayıda İHA fırlattığını, hava savunma sistemlerinin bu saldırılara karşılık vermeye hazır olduğu belirtildi. Pentagon'dan açıklamada ise İsrail'in şu anda İran'ın saldırısı altında olduğu duyuruldu. İran devlet televizyonu, İsrail'e insansız hava araçlarıyla kapsamlı saldırı başlatıldığını duyurdu.

İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney tek cümlelik açıkla yaptı. Hamaney, "Siyonist rejim ektiğini biçecek." dedi.

Rüşvet skandalı: Rusya Savunma Bakanlığı o tutuklamayla sarsıldı Rüşvet skandalı: Rusya Savunma Bakanlığı o tutuklamayla sarsıldı Haberi Görüntüle

DEVRİM MUHAFIZLARINDAN MİSİLLEME AÇIKLAMASI

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail'in İran'ın Şam'daki konsolosluğuna yönelik son saldırısına misilleme olarak İsrail hedeflerine düzinelerce füze ve insansız hava aracı fırlattığını resmen duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Loading