Yandex Metrica

TikTok yasası The Godfather filmi gibi: Amerika'nın büyük kısmı ölmüş olacak

TikTok yasası The Godfather filmi gibi: Amerika'nın büyük kısmı ölmüş olacak

ABD'deki Yahudi lobisi, Gazze soykırımını dünyaya duyuran sosyal medya platformlarını susturmak için 'TikTok yasası' adıyla bilinen tasarıyı hayata geçirmek üzere. Mafyatik bir motivasyonla hazırlanan şantaj yasası, TikTok'un siyonistlere devredilmesi halinde yasaklanmayacağını da hükme bağlıyor. ABD'li yazar Daniel McAdams, sansür hazırlığını The Godfather filmindeki sahneyle çarpıcı biçimde anlattı. 

Dünya

23.03.2024, 11:03

Amerikan toplumu, İsrail'in gerçek yüzünü sosyal medya sayesinde fark etti. Gazze'de 7 Ekim'den buyana sürmekte olan soykırımın görüntüleri, TikTok ve Twitter/X platformlarından dünyaya yayıldı. Kendilerinden başka herkesi Goyimler ifadesiyle 'bir çeşit hayvan' olarak gören Yahudiler, Gazze'de yürüttükleri soykırım nedeniyle Amerikan gençliğinin yüzde 70'ini kaybetti. ABD vatandaşları arasında Yahudi karşıtlığı hızla artıyor. 

Beyaz Saray, Senato ve Temsilciler Meclisi'nin 'seçilmişleri' ise ABD vatandaşlarının aksine soykırımı desteklemeye devam ediyor. AIPAC, ADL ve B'nai B'rith gibi onlarca siyonist örgüt, Amerikan siyasi elitlerini adeta avucunun içinde tutuyor. Geleneksel medyayı kontrolü altında bulunduran Yahudiler yeni nesil iletişim araçlarına da tahakküm uygulamak için her yolu deniyor. 

ABD'de 150 milyona yakın kullanıcısı bulunan Çin merkezli sosyal medya uygulaması TikTok, Gazze'deki soykırım görüntülerinin Amerikan gençliği arasında dalga dalga yayılması üzerine mafyatik bir motivasyonla çıkarılmak istenen yasanın konusu oldu. 

Özgürlükler ülkesi(!) Soykırımı protesto edene dayak, filtresiz yayınlayana yasak! ABD üniversitelerinde neler oluyor? Özgürlükler ülkesi(!) Soykırımı protesto edene dayak, filtresiz yayınlayana yasak! ABD... Haberi Görüntüle

BAŞKAN İSTEDİĞİNİ 'DÜŞMAN' İLAN EDEBİLİR

ABD'deki İsrail lobisi tarafından hazırlanan ve Temsilciler Meclisi'nin oylayıp kabul ettiği tasarı, Amerikan Başkanı'na TikTok'u kapatma yetkisi tanıyor. Tasarı, Çin'e ait uygulamanın bir Amerikan vatandaşına satılması halinde TikTok'un kapatılmayacağını da ilan ederek benzersiz bir şantaja imza atıyor. Tasarı Senato'da da onaylanırsa yasalaşarak yürürlüğe girecek. 

Tarihte eşi az görülen mafyatik yasaya ilişkin eleştiriler Amerika'da da yükseliyor. Ron Paul Barış ve Refah Enstitüsü'nün kurucusu Daniel McAdams, AntiWar.com sitesinde çarpıcı bir makale kaleme aldı.

Temsilciler Meclisi'nin kabul ettiği tasarıyla yabancı bir internet sitesi ya da uygulamanın ABD Başkanı tarafından herhangi bir anda 'düşman' ilan edilebileceğine dikkat çeken McAdams, asıl amacın gerçekleri sansürlemek olduğuna işaret ediyor. 

İran'dan 4 ülkeye uyarı: 'İsrail'e destek olmayı bırakın' İran'dan 4 ülkeye uyarı: 'İsrail'e destek olmayı bırakın' Haberi Görüntüle

ÇİN İDDİALARI SADDAM'IN KİTLE İMHA SİLAHI YALANINA BENZİYOR

Yasa tasarısını ünlü The Gotfather filmindeki bir sahneyle de açıklamaya çalışan McAdams, 'TikTok Totaliterleri' başlıklı yazısında şunları söylüyor:

Temsilciler Meclisi, ABD Başkanı'na herhangi bir web sitesini, sunucu bilgisayarı, hizmet sağlayıcıyı veya bir mobil uygulamayı yasal süreç olmaksızın yasaklama yetkisi veren tasarıyı onayladı. ABD Başkanı 'düşman' ilan ettiği uygulamaları yasaklayabilecek. 

Çinlilerin TikTok'u Amerikalıları gözetlemek ve ülkeyi yıkmak için kullandığına dair içi boş propagandayı bir kenara bırakın, -iddialar Saddam'ın kitle imha silahları var yalanının yeni versiyonu- bu yasa, Vatanseverlik Yasası'ndan bu yana en tehlikeli Amerikan karşıtı yasadır. 

Daniel McAdams

İran'dan İsrail'in saldırı tehdidine jet yanıt: 'Daha güçlü ve daha kapsamlı yanıt veririz' İran'dan İsrail'in saldırı tehdidine jet yanıt: 'Daha güçlü ve daha... Haberi Görüntüle

BEĞENMİYORSAN O HALDE YASAKLA!

Aslında bu, Vatanseverlik Yasası'ndan bile kötü. Önceki yasa, hükümetin Amerikalılar hakkında casusluk yapmasına olanak tanıyordu, fakat şimdiki şeytani yasa tasarısı, Amerikan halkının ne okuyabileceği ve dolayısıyla ne düşüneceklerine hükümetin karar vermesi anlamına geliyor. Bu tasarıyı destekleyenler eleştirdikleri Çin hükümetiyle aynı şeyi yapıyor. 

Bu tasarı yasalaştığı takdirde:

  • Twitter/X ve sahibi Elon Musk'ın sürekli olarak Rusya'ya angaje olduğu iddia ediliyor. Yasakla.
  • Görüntü yayınlama hizmeti Rumble, nelerin yüklenebileceğine ilişkin kısıtlamaları en aza indirmesiyle bilinir. Dolayısıyla ifade özgürlüğü platformu olarak tanınıyor. Yasakla.
  • Ron Paul Özgürlük Raporları'na ne dersiniz? Sık sık ABD politikalarıyla çelişen pozisyonlar alıyoruz ve örneğin yüz milyarların Ukrayna'ya bir vekalet savaşı için gönderilmesini eleştiriyoruz. O zaman yasakla!

Bunun nereye gittiğini görmüyor musun? Konu Çin değil. Bu, bitirmek istediğimiz medya özgürlüğümüzle ilgilidir. Hiç kimse TikTok'u kullanmak zorunda değl. 

Tucker Carlson da bu tasarıyı haklı olarak "ABD tarihindeki en geniş kapsamlı sansür eylemi" olarak nitelendiriyor. "Amerikalıları Çinli komünistlerden koruyoruz" açıklaması hileden başka bir şey değil. 

Diane Keaton ve Al Pacino (The Godfather - 1972)

ABD'den İsrail'e tam destek! Refah'ta yeni bir soykırım için anlaştılar ABD'den İsrail'e tam destek! Refah'ta yeni bir soykırım için anlaştılar Haberi Görüntüle

YA TIKTOK'UN İMZASI YA DA BEYNİ OLACAK

Mevzuatın bir de mafya unsuru var. Tasarı, yasaklanmamak için TikTok'a satılmasını şart koşuyor. 

Michael Corleone'nin o zamanlar kız arkadaşı olan Kay Adams'a, babası Don Vito Corleone'nin, Johnny Fontaine ile ilgili bir meseleyi nasıl çözdüğünü anlatışını hatırlayın:

▪️ Michael Corleone: Babam ona reddedemeyeceği bir teklifte bulundu.

▪️ Kay Adams: O da neydi?

▪️ Michael Corleone: Luca Brasi kafasına silah dayadı ve babam ona sözleşmede ya beyninin ya da imzasının olacağına dair güvence verdi. Bu gerçek bir hikaye.

ABD hükümetinin bu yasayla yaptığı da tam olarak budur. ABD hükümetinin TikTok'a yönelik bu tehdidi muhtemelen şirketi ciddi şekilde değersizleştirmişken, eski ABD Hazine Bakanı Steven 'Goldman Sachs' Mnuchin  gibi derin devlet sakinleri TikTok'u almaya hazır şekilde ortaya atıldılar. Bu hiç şaşırtıcı değil.

Mnuchin'in sözleşmesinde ya TikTok'un imzası ya da beyni olacak.

Bu gangsterlik ve otoriterliktir, ancak Washington DC'yi yöneten tek parti bunu anne sütü gibi yuttu. Belki de bu  yüzden  bu kadar coşkuyla kucakladılar.

Bu tasarı yasalaştığında Amerika'nın büyük bir kısmı ölmüş olacak. Bu abartı değil.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Loading