Yandex Metrica

Terör örgütü PKK Paris'i ateşe vermişti: Tahribatın izleri silinmedi

Terör örgütü PKK Paris'i ateşe vermişti: Tahribatın izleri silinmedi

Terör örgütü PKK yandaşları Paris'te meydana gelen silahlı saldırının ardından şehri adeta ateşe vermişti. Paris'te PKK yandaşlarının eylemlerinden kalan izler hala silinmedi.

Dünya

23.01.2024, 20:14

Fransa'nın başkenti Paris'te William M. isimli bir Fransız vatandaşının yaptığı silahlı saldırının ardından terör örgütü PKK yandaşları eylem yapmış ve şehri adeta ateşe vermmişti. PKK yandaşlarının yol açtığı tahribat hala izlerini koruyor.

Rusya Norveçli siyasetçinin peşinde: Ukrayna'da paralı askerlik yapıyor iddiası Rusya Norveçli siyasetçinin peşinde: Ukrayna'da paralı askerlik yapıyor iddiası Haberi Görüntüle

31 FRANSIZ POLİSİ YARALANDI

Paris'in 10. Bölgesi'nde 23 Aralık'ta 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıyı protesto gerekçesiyle olaydan bir gün sonra Cumhuriyet Meydanı yakınında toplanan terör örgütü PKK destekçileri, şiddet eylemlerine karışmış; çıkan olaylarda 31 Fransız polisi ve 1 gösterici yaralanmış, 11 kişi gözaltına alınmıştı.

İHA'ları balık gibi avladı: Rus dronlarından Ukrayna İHA'larına ağlı çözüm İHA'ları balık gibi avladı: Rus dronlarından Ukrayna İHA'larına ağlı çözüm Haberi Görüntüle

PKK YANDAŞLARI PARİS'İ YAKIP YIKTI

Terör örgütü destekçilerinin, Cumhuriyet Meydanı yakınında Temple Bulvarı'nda zarar verdiği dükkanlar ile eczane, restoran ve veterinerde bu izlerin henüz silinmediği, taşları sökülen kaldırımların onarılmadığı görülüyor.

Barzani'den Türkiye açıklaması: IKBY'ye yapılan yardımlar için teşekkür etti Barzani'den Türkiye açıklaması: IKBY'ye yapılan yardımlar için teşekkür etti Haberi Görüntüle

BÜTÜN VİTRİNLER KIRILDI

Terör örgütünün hedefi olmaktan çekindikleri için soy isimlerini vermek istemeyen bölge esnafı ve çalışanlar, dükkanlarının vitrinlerindeki tahribatın 2-3 bin avroya mal olacağını aktardı.

Seyahat acentesi çalışanı Marine, daha önce neredeyse tüm bulvar işletmelerinin vitrinlerinin kırıldığı bir durumla karşılaşmadığını ifade ederek 24 Aralık'ta burada yaşananları önce televizyondan öğrendiklerini kaydetti.

Aynı iş yerinde çalışan Corinne de cumartesi iş yerlerinin çok ciddi şekilde tahrip edildiğini ifade ederek "Son 10 yılda, ilk defa vitrinlerimiz kırıldı." dedi.

Corinne, Noel ve yılbaşı tatillerini kastederek "Bu da şu demek; bayram döneminde, müşterilerin yanı sıra sigorta, Paris Belediyesindeki işler ve onarımlarla uğraşmak zorundayız." diye konuştu.

Ankara kilit rol oynadı: ABD, İran'ın saldırı yapacağını Türkiye'den öğrendi Ankara kilit rol oynadı: ABD, İran'ın saldırı yapacağını Türkiye'den öğrendi Haberi Görüntüle

'İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY GÖRDÜM' 

Olaylara tanık olan spa ve hamam çalışanı Yael, "Son derece şiddetliydi. (Müşteriler) randevulara gelemediler. İptal ettiklerimiz oldu çünkü kimse biber gazına maruz kalmadan sokağa erişemiyordu. Yanmış çöp kutuları ve çok fazla ses vardı. Çok fazla şey kırıldı. (Bunu) görmek son derece şoke ediciydi. Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm. Nasıl biteceğini bilmiyorduk." ifadesini kullandı.

Yael, olayların yaklaşık 2 saat sürdüğünü, kırılan vitrin ve araçları görmenin üzücü olduğunu söyledi. Kırılan vitrinini yenileten, Alexis isimli bir işletmeci de bunun için "1 günlük kazancının havaya uçtuğu"nu belirtti.

Valon adında Kosovalı işçi ise 26-27 Aralık tarihlerinde bulvarda hasar gören 8 reklam panosunun vitrinlerini değiştirdiklerini anlattı.

Paris'in 10. Bölgesi'ndeki Enghien Caddesi'nde 23 Aralık'ta ırkçı olduğu açıklanan bir Fransız vatandaşının, etrafında bulunan kişilere silahla ateş açtığı saldırıda 3 kişi ölmüş, biri ağır 3 kişi yaralanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading