Yandex Metrica

Suudi Arabistan’dan seyahat yasağı! Listede Türkiye de var

Suudi Arabistan’dan seyahat yasağı! Listede Türkiye de var

Suudi Arabistan’da kamu haber ajansı SPA, krallık yönetiminin içlerinde Türkiye’nin de bulunduğu kırmızı listede yer alan ülkelere seyahat ve transit geçiş yasağı getirdiğini duyurdu.

Dünya

23.01.2024, 17:43

Suudi Arabistan’da krallık yönetiminin içlerinde seyahat yasağı getirildi. Kırmızı listede Türkiye de var. Kararın ülkede corona virüsün yayılmasını ve yeni varyantların ülkeye girişini engellemek amacıyla alındığı aktarıldı.

Ukrayna envanterine yeni transfer: Rus birlikleri 450 SkyRanger ile takip edilecek Ukrayna envanterine yeni transfer: Rus birlikleri 450 SkyRanger ile takip... Haberi Görüntüle

LİSTEDE TÜRKİYE DE VAR

Seyahat ve transit geçiş yasağı getirilen kırmızı liste ülkeleri ise Afganistan, Arjantin, Brezilya, Mısır, Etiyopya, Hindistan, Endonezya, Lübnan, Pakistan, Güney Afrika, Türkiye, Vietnam ve Birleşik Arap Emirlikleri olarak açıklandı.

'ÜÇ YIL BOYUNCA SEYAHATTEN MEN EDİLECEKLER'

Bazı Suudi Arabistan vatandaşlarının seyahat kısıtlamalarını ihlal ettiğini belirten yetkili, “Geri döndüklerinde ağır cezalara tabi olacaklar ve üç yıl boyunca seyahatten men edilecekler” diye konuştu.

Yetkili, doğrudan veya başka bir ülke üzerinden, listede yer alan ülkelere ve pandeminin henüz kontrol altına alınamadığı diğer ülkelere seyahat yasağının devam ettiğini doğruladı.

Meclis'te kavga çıktı! Milletvekili önce küfür etti, sonra yumruk attı: İşte şok saldırının görüntüleri... Meclis'te kavga çıktı! Milletvekili önce küfür etti, sonra yumruk attı:... Haberi Görüntüle

8 BİN 200 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Suudi Arabistan’da pandeminin başından bu yana 520 binin üzerinde corona virüs vakası kaydedilirken yaklaşık 8 bin 200 kişi de hayatını kaybetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading