Yandex Metrica

Son dakika... Azerbaycan'da korkutan deprem! Bakü'de de hissedildi

Azerbaycan'ın Hazar Denizi kıyısında deprem meydana geldi. Başkent Bakü'de de hissedildiği kaydedilen depremin büyüklüğü 5.7 olarak açıklandı.

Dünya

23.01.2024, 21:06

Azerbaycan'ın Hazar Denizi kıyısında deprem meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre depremin 5.7 büyüklüğünde olduğu kaydedildi. 

İspanya ve Barbados Filistin Devleti'ni tanıma kararı aldı İspanya ve Barbados Filistin Devleti'ni tanıma kararı aldı Haberi Görüntüle

BAKÜ'DE HİSSEDİLDİ

Azerbaycan Sismolojik Hizmet Merkezinden yapılan açıklamada, Hazar Denizi'nin Azerbaycan kıyılarında 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

Hazar Denizi kıyısında meydana gelen deprem, Haçmaz ili başta olmakla başkent Bakü ve civar illerde de hissedildi.

Uzaya çıktı Esad rejiminden kaçarak Türkiye'ye sığındı! İlk Suriyeli astronot Muhammed Faris Gaziantep'te hayatını kaybetti! Uzaya çıktı Esad rejiminden kaçarak Türkiye'ye sığındı! İlk Suriyeli astronot... Haberi Görüntüle

HASAR VE CAN KAYBI YOK

Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı, ülkede meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremle ilgili herhangi bir hasar ve can kaybı bildirilmediğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, yerel saatle 00.01'de Haçmaz ilinin 80 kilometre kuzeydoğusunda, yerin 20 kilometre derinliğinde 5,7 büyüklüğünde deprem kaydedildiği belirtildi.

Depremin birkaç şehirde hissedildiği bilgisine yer verilen açıklamada, "Bakanlığa, depremde herhangi bir hasar ve can kaybı olduğuna dair bilgi ulaşmadı." ifadesi yer aldı.

Azerbaycan Sismolojik Hizmet Merkezi, Hazar Denizi'nin Azerbaycan kıyılarında 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading