Yandex Metrica

Sığınma talebiyle Norveç'e gitmişti! Wagner'in üst düzey üyesine gözaltı

Sığınma talebiyle Norveç'e gitmişti! Wagner'in üst düzey üyesine gözaltı

Rus askeri şirketi Wagner'in üst düzey üyesi Andrey Medvedev, Sığınma talebinde bulunduğu Norveç'te gözaltına alındı.

Dünya

02.03.2024, 03:10

Daha önce Norveç'e sığınma talebinde bulunan Wagner'in üst düzey üyesi gözaltına alındı. Emniyet yetkilisi Polis Jon Andreas Johansen, Medvedev'in, Göçmenlik Yasası gereğince gözaltına alındığını ifade etti. 

JP Post Bank'ın sisteminde arıza çıktı: Japonya'da 1,2 milyon para transferi gerçekleştiremedi! JP Post Bank'ın sisteminde arıza çıktı: Japonya'da 1,2 milyon para... Haberi Görüntüle

"MÜVEKKİKİLİM SUÇ İŞLEMEDİ"

VG gazetesi, Medvedev'in gözaltına alınmasıyla ilgili olarak  ceza değil güvenlik önlemi olduğunu yazdı.

Medvedev'in avukatı Brynjulf Risnes, NRK televizyonuna şu açıklamada bulundu, müvekkilimin suç işlediğinden şüphelenmiyorum.

Medvedev'in, bu ayın başlarında Rusya ile yaklaşık 200 kilometre olan sınırı yasa dışı yollarla geçerek Norveç'e girdiği tahmin ediliyor.

Bill Gates açıkladı: Yapay zeka bu 3 mesleği ele geçiremeyecek Bill Gates açıkladı: Yapay zeka bu 3 mesleği ele geçiremeyecek Haberi Görüntüle

 NORVEÇ'E SIĞINMA TALEBİNDE BULUNDU 

 Medvedev'in 16 Ocak'ta Norveç'e sığınma talebinde bulundu.Norveç Göçmenlik Dairesi (UDI), dosya sunulduktan sonra Medvedev Oslo'ya nakledilmişti.

Rus oligark Yevgeny Prigozhin'in sahibi olduğu Wagner Grubunun daha çok Afrika kıtası olmak üzere birçok ülkede faaliyet gösteriyor.Şirket geçen ay Sırbistan'da "dostluk ve işbirliği merkezi" kurduğunu açıklamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading