Yandex Metrica

Rusya'dan ruble ile doğalgaz satışı açıklaması! 'Hayırsever değiliz ödemezlerse arzı keseriz'

Rusya'dan ruble ile doğalgaz satışı açıklaması! 'Hayırsever değiliz ödemezlerse arzı keseriz'

Kremlin Sarayı Sözcüsü Dmitri Peskov Avrupa'ya doğalgaz ihracı ile ilgili yaptığı açıklamada ruble ile ödemenin reddedilmesi durumunda arzı keseceklerini belirtti.

Dünya

23.01.2024, 19:03

Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, Moskova'da düzenlenen basın toplantısında, Rusya'nın Batılı ülkelere doğalgaz ticaretinde ödemeleri ruble ile alma kararına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

ABD'den İsrail'in Refah'a saldırı planına ilişkin açıklama: Endişeliyiz ABD'den İsrail'in Refah'a saldırı planına ilişkin açıklama: Endişeliyiz Haberi Görüntüle

RUBLE İLE ÖDEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR 

Rus gazının ruble ile satılmasına yönelik çalışmaların itina ile devam ettiğini belirten Peskov, "Gazprom ve ilgili birimler ödeme yöntemleri geliştiriyor, bunun ardından net bir zaman, takvim belirlenecektir." diye konuştu. 

LGBT terörüne  itiraz etmenin bir bedeli var: 'Woke' akımıyla linçlenebilirsiniz! LGBT terörüne itiraz etmenin bir bedeli var: 'Woke' akımıyla linçlenebilirsiniz! Haberi Görüntüle

'HAYIRSEVER DEĞİLİZ' 

Peskov, Avrupa ülkelerinin doğalgaz için ruble ödemesi yapmayı reddetmeleri durumunda gazı bedava vermeyeceklerini ifade ederek, "Mevcut durumumuzda hayırseverlik yapmak pek mümkün ve mantıklı değil." ifadelerini konuştu. 

ABD'de üniversitelerde başlayan Gazze gösterileri engel tanımıyor: Polisin sert müdahalesi ve gözaltıları protestoculara geri adım attıramadı ABD'de üniversitelerde başlayan Gazze gösterileri engel tanımıyor: Polisin sert müdahalesi... Haberi Görüntüle

ALMANYA RUBLE İLE ÖDEMENİN KABUL EDİLEMEZ OLDUĞUNU SÖYLEDİ 

Diğer yandan Almanya Ekonomi ve İklimi Koruma Bakanı Robert Habeck yaptığı açıklamada, Rusya'nın doğalgaz ödemeleri için rubleye geçmesinin kabul edilemez olduğunu belirtmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading