Yandex Metrica

Rus medyası Putin'in gizli silahını ilan etti: Radyoaktif tsunami oluşturabilir

Rus medyası Putin'in gizli silahını ilan etti: Radyoaktif tsunami oluşturabilir

Rus medyası Putin'in gizli kıyamet silahının test atışlarının tamamlandığını ilan etti. Denizaltıda kullanılacak Poseidon silahının radyoaktif tsunami oluşturabileceğine dikkat çekildi.

Dünya

23.01.2024, 20:19

Ukrayna Savaşı'nın birinci yılı yaklaşırken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in gizli silahları da ortaya çıkmaya başladı. Rus devlet medyası Putin'in 'kıyamet silahı' olarak da adlandırılan gizli silah projesinin üretiminin başladığını duyurdu. Poseidon kıyamete topları olarak bilinen silah sisteminin 2018'den beri geliştirildiği belirtildi. 

Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk ziyaret: Arka planda neler yaşandı? Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk... Haberi Görüntüle

TEST ATIŞLARI TAMAMLANDI

Rus resmi haber ajansı TASS'ın Rus ordusuna bağlı kaynaklardan aktardığına göre Kıyamet Silahı Poseidonun test atışları tamamlandı ve füzeye nükleer savaş başlığı da takıldı. Rusya Savunma Bakanlığı ise konu ile ilgili henüz bir açıklama yayımlamadı. 

Annesi Siyonist İsrail tarafından katledilen 'Cenin' bebek için verilen mücadele kameralara yansıdı: İşte o anlar... Annesi Siyonist İsrail tarafından katledilen 'Cenin' bebek için verilen mücadele... Haberi Görüntüle

PUTİN'İN 6 SÜPER SİLAHI

Putin'in 6 tane "süper silahı" olduğu belirtilirken "Poseidon isimli silahın üretildiği ve yakında Belgorod isimli nükleer enerjiyle çalışan denizaltıda kullanılacak." ifadelerine yer verildi.

Putin'in diğer gizli silahları ise Avangard hipersonik araç, Sarmat kıtalararası balistik füze, Burevestnik kruz füzesi, Kinzhal balistik füze ve Zircon hipersonik füze olarak biliniyor.

İsviçre basınından Togg'a övgü: 'Türk Tesla'sı' İsviçre basınından Togg'a övgü: 'Türk Tesla'sı' Haberi Görüntüle

RADYOAKTİF TSUNAMİ OLUŞTURABİLİR

Poseidon isimli füzenin nükleer ve konvansiyonel savaş başlığına uyumlu olduğu ve saatte 200 kilometre hıza çıkabildiği belirtilirken füzenin kullanılmasının ardından radyoaktif tsunami oluşabileceğine dikkat çekildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading