Yandex Metrica

Rus Büyükelçiye saldırı! Her tarafı kırmızıya bulandı

Rus Büyükelçiye saldırı! Her tarafı kırmızıya bulandı

Polonya'nın başkenti Varşova'daki Sovyet askerlerinin anıtına çelenk koymak üzere tören alanına gelen Rusya'nın Polonya Büyükelçisi Sergey Andreev'in yüzüne kırmızı boya fırlatıldı.

Dünya

23.01.2024, 19:14

İki aydan fazladır devam Rusya-Ukrayna savaşının ne zaman sona ereceği merak edilirken Polonya'nın başkenti Varşova'daki aktivistler, Rus büyükelçisisi Sergey Andreev'e saldırı düzenledi.

Soykırım çığlığı tüm ABD'yi sardı: Harvard'da Gazze kampı! Okul İsrail’in finansmanını açıklasın Soykırım çığlığı tüm ABD'yi sardı: Harvard'da Gazze kampı! Okul İsrail’in... Haberi Görüntüle

SURATINA KIRMIZI BOYA ATTILAR

Rusya'nın Ukrayna'daki savaşına karşı çıkan bir grup aktivist, Varşova'daki Sovyet asker mezarlığını ziyaret ettiği sırada Büyükelçi Andreev'e kırmızı boya attı. Andreev'in yüzü, elleri ve giysisi kırmızı boyaya bulandı.

Ukrayna savaşı kaybedecek: Gerilim Hint-Pasifik okyanusuna sıçrayacak: CIA duyurdu Ukrayna savaşı kaybedecek: Gerilim Hint-Pasifik okyanusuna sıçrayacak: CIA duyurdu Haberi Görüntüle

GÜVENLİK GÜÇLERİ OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Ukrayna bayrakları taşıyan protestocular, Rusya karşıtı sloganlar attı. Daha sonra güvenlik güçleri olay yerine intikal etti ve kalabalık grubu dağıtmaya başladı. Güvenlik güçleri ile protestocular arasında gereginlik çıktı.

Soykırım ortağı ABD'den Gazze açıklaması: 'Hiçbir ülke barış ihtimalini artırmak için ABD kadar çalışmadı' Soykırım ortağı ABD'den Gazze açıklaması: 'Hiçbir ülke barış ihtimalini artırmak... Haberi Görüntüle

'KATİL' SLOGANLARI ATILDI

Mezarlıktan 'Faşist' ve 'Katil' gibi sloganlar duyuldu. Amerikan Associated Press haber ajansı, büyükelçi ve beraberindekilerin polisin yardımıyla mezarlıktan çıkabildiğini bildiriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading