Yandex Metrica

Putin'e darbe mi planlanıyor? İstihbarat şefi gizli planı açıkladı

Putin'e darbe mi planlanıyor? İstihbarat şefi gizli planı açıkladı

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi devam ederken Putin hakkında dünya gündemine oturacak bir iddia ortaya atıldı. Ukraynalı Tümgeneral Kyrylo Budanov, savaşta Rusya'nın yenileceğini ve Putin iktidarının sonlanacağını belirtti.

Dünya

23.01.2024, 19:16

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş 82. gününde devam ederken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in devrilmesi için darbe planlandığı iddia edildi. 

Sky News'e röportaj veren Ukraynalı Tümgeneral Kyrylo Budanov, Rusya'nın yenilgisinin Putin'in görevden alınması ve ülkenin nihai olarak çöküşü ile sonuçlanacağını iddia etti. 

Otelde pedofili operasyonu! 7 ve 11 yaşındaki çocuklarla buluşacak olan şüpheliye polis baskını! Otelde pedofili operasyonu! 7 ve 11 yaşındaki çocuklarla buluşacak olan... Haberi Görüntüle

PUTİN'E KARŞI DARBE PLANLANIYOR 

Budanov verdiği demeçte, "Sonunda Rusya Federasyonu'nun liderliğinin değişmesine yol açacak. Bu süreç zaten başlatıldı" sözlerine yer verdi. 

Budanov, bunun bir darbe girişimi olup olmadığı ile ilgili gelen soruya, "Evet, bu şekilde hareket ediyorlar ve bunu durdurmak imkansız" diyerek cevap verdi. 

Huawei Pura 70 Ultra, öncü yeni özelliğiyle iPhone'u geride bırakıyor Huawei Pura 70 Ultra, öncü yeni özelliğiyle iPhone'u geride bırakıyor Haberi Görüntüle

RUSYA'DAKİ ŞARTLAR DARBEYE ELVERİŞLİ 

Diğer taraftan Putin yıllardır Rusya'daki egemenliğini dayanıklı hale getirmek için çalıştığı belirtilirken, Budanov, zayıf askeri performans, düşük moral ve mücadele eden ekonomi koşullarının darbeye açık kapı bıraktığı görüşünde. 

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Miller'dan İran açıklaması: 'Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'la da görüştük' ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Miller'dan İran açıklaması: 'Türkiye Dışişleri Bakanı... Haberi Görüntüle

'PUTİN ÇOK HASTA'

Diğer yandan Budanov, Putin'in 'psikolojik ve fiziksel' olarak çok rahatsız olduğunu belirtti. 

Budanov bu söylemini bir oligarkın Putin hakkında kan kanseri olduğu iddiasını ortaya attıktan sonra dile getirdi. 

Rus liderin iyi olup olmadığı konusunda çok sayıda spekülasyon yapıldı. Nisan ayı sonlarında Putin'in "kontrolsüz bir şekilde" titrediğini gösteren video görüntüleri, Parkinson hastalığı olabileceğine dair şüpheleri artırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading