Yandex Metrica

Otelde pedofili operasyonu! 7 ve 11 yaşındaki çocuklarla buluşacak olan şüpheliye polis baskını!

Otelde pedofili operasyonu! 7 ve 11 yaşındaki çocuklarla buluşacak olan şüpheliye polis baskını!

Amerika'nın Washington eyaletinde bir şüphelinin 7 ve 11 yaşındaki iki kızla otelde buluşacağı ihbarı sonrasında polis ekipleri filmleri aratmayan bir operasyon düzeneledi. Operasyonda pedofili şüphelisi hayatını kaybetti.

Dünya

06.05.2024, 17:28

Amerika'ın New York eyaletinde polis ekipleri bir şüphelinin 7 ve 11 yaşındaki iki kız çocuğuyla otel odasında buluşacağı ihbarını aldı.

Çocuklara Yönelik İnternet Suçları Görev Gücü Seattle Polisi, 67 yaşında olduğu tespit edilen şüpheliye 17 Nisan günü otelde baskın düzenledi. 

İsrail ordusundan skandal itiraf: İki İsrailli esiri yanlışlıkla öldürdük! İsrail ordusundan skandal itiraf: İki İsrailli esiri yanlışlıkla öldürdük! Haberi Görüntüle

PEDOFİLİ ŞÜPHELİSİ VE POLİS ARASINDA ÇATIŞMA

Polis ekiplerinin otel odasının kapısına gelmesinin ardından pedofili şüphelisi cebindeki silahı çıkartarak 3 polis memuruna ateş açtı. 

Polisler ve pedofili şüphelisi arasında çıkan çatışma sonrasında ise şüphelinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Rus istihbaratı açıkladı: Moskova'da bombalı saldırıya karışan şüphelinin iadesi tamamlandı Rus istihbaratı açıkladı: Moskova'da bombalı saldırıya karışan şüphelinin iadesi tamamlandı Haberi Görüntüle

POLİS EKİPLERİNDEN AÇIKLAMA

Polis ekiplerinden yapılan açıklamaya göre, “17 Nisan'da Tukwila'da polis memurunun karıştığı silahlı saldırının vücuda kamerası görüntülerini yayınlıyoruz. Olay, şüphelinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Çatışma saat 15.14 sıralarında Çocuklara Yönelik İnternet Suçları Görev Gücü'nün operasyonu sırasında gerçekleşti. Görev gücü, pedofili olduğundan şüphelenilen bir kişiyi hedef alıyordu'' bilgi yer aldı.

Ekipler 7 ve 11 yaşındaki kız çocuğuyla buluşacak olan şüpheli hakkında detaylı bilgileri verdi. Polis ekiplerinin verdiği bilgiler kapsamında, ''Polisin 67 yaşındaki şüpheliyi gözaltına almak için geçerli bir nedeni vardı. Şüpheli, bir otel odasında 7 ve 11 yaşlarında iki kız çocuğuyla buluştuğunu sanıyordu. Üç polis memuru onu yakalayıp gözaltına almaya çalışırken silah çıkardı. Memurlardan biri o silahı aldı. İki polis, şüpheliye silahla ateş açtı." bilgisi yer aldı.

Amerika'da çocuklara yönelik internet suçlarının bir yılda yüzde 76 oranında arttığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading