Yandex Metrica

Papa öldü mü? İngiliz sunucudan skandal sözler

Papa öldü mü? İngiliz sunucudan skandal sözler

İngiltere televizyonlarında eşine az rastlanır oldukça ilginç bir olay yaşandı. Papa'nın Noel için planlarını ve aşı çağrısını anlatan haber spikeri, yanlışlıkla Papa'nın öldüğünü açıkladı.

Dünya

27.01.2024, 14:00

Televizyon sunucu Kylie Pentelow, Papa'nın Noel planlarından bahsederken büyük bir gafa imza attı. Papa'nın geçtiğimiz günlerdeki aşı çağrısından bahseden Pentelow, "Aşıların en çok ihtiyaç duyulan zamanda ulaşılabilir olması gerektiğini söyledi. Papa'nın ölümü anons edildi" dedi.

Hamas'tan Erdoğan'a Kuvay-ı Milliye cevabı: Kardeş Türk halkıyla gurur duyuyoruz Hamas'tan Erdoğan'a Kuvay-ı Milliye cevabı: Kardeş Türk halkıyla gurur duyuyoruz Haberi Görüntüle

SUNUCUYU Tİ'YE ALDILAR

Yaptığı gafı fark eden sunucu hemen özür diledi. Hata elbette ki insanların gözünden kaçmadı. Televizyon eleştirmesi Scott Bryan, "Birileri bu sunucuya bir içki ısmarlasın" diyerek yaşananları ti'ye aldı.

Başka kullanıcılar ise "Eğer Papa 6 saat içinde ölürse, polis bu haber kanalının kapısını çalacak" dedi. Bir kullanıcı ise direkt olarak Pentelow'u etiketleyerek, "Papa iyi her şey yolunda değil mi? Sadece kontrol etmek için soruyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading