Yandex Metrica

O üniversiteden Kovid-19 aşısını yaptıranlara 60 bin lira değerinde ödül!

O üniversiteden Kovid-19 aşısını yaptıranlara 60 bin lira değerinde ödül!

İngiltere'de aşı teşvik kampanyası başlatan bir üniversite, Kovid-19'a karşı bağışıklığını kanıtlaması durumunda 10 öğrencisine 5 bin sterlin ödül vereceğini duyurdu.

Dünya

23.01.2024, 17:46

İngiltere'de nüfusun yüzde 70'i en az bir doz aşısını olmuşken, devam eden aşı teşvik kampanyalarına katılan bir üniversite, Kovid-19'a karşı bağışıklığını kanıtlaması durumunda 10 öğrencisine 5 bin sterlin ödül vereceğini duyurdu.

Kuzey Kore meydan okudu! Süper büyük savaş başlıklı seyir füzesi ile uçaksavar füzesini test etti Kuzey Kore meydan okudu! Süper büyük savaş başlıklı seyir füzesi... Haberi Görüntüle

ÇEKİLİŞİN SONUNDA 5 BİN STERLİN ÖDÜL

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın karantina yönündeki kararı tepkiler alırken, ülkede aşı konusunda teşvik çalışmaları yapanlar arasına bir de üniversite katıldı. Sussex Üniversitesi, duyanların aşı hevesine kapılmasını sağlayan bir kampanya başlattı.  Buna göre Sussex Üniversitesi, Kovid-19'a karşı iki doz aşısını yaptırmakla beraber, virüse karşı bağışıklığa sahip olduğunu ispatlayan tüm öğrencileri kapsayan bir çekiliş düzenleyeceğini duyurdu. Çekilişin ardından da 10 öğrenciye 5 bin sterlin (60 bin TL) ödül verileceğini ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading