Yandex Metrica

Norveç'te şok! Kraldan kötü haber hastaneye kaldırıldı

Norveç'te şok! Kraldan kötü haber hastaneye kaldırıldı

Norveç Kraliyet ailesinden kötü haber geldi. Kral V. Harald'ın astaneye kaldırılması ülkede şok etkisi yarattı. 5 yaşındaki Kral'ın sağlık durumunun stabil olduğu belirtildi.

Dünya

23.01.2024, 19:38

Norveç Kralı V. Harald’ın ateşlendiği gerekçesiyle hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Norveç Kralı V. Harald hastaneye kaldırıldı. Kraliyet ailesi tarafından yapılan açıklamada, Kralı Harald’ın ateşlendiği gerekçesiyle hastaneye kaldırıldığı ifade edilerek, 85 yaşındaki Kral'ın sağlık durumunun stabil olduğu belirtildi.

Ukrayna'ya yardım kararına Rusya'dan tehdit geldi: Hesap vereceksiniz! Ukrayna'ya yardım kararına Rusya'dan tehdit geldi: Hesap vereceksiniz! Haberi Görüntüle

GEÇTİĞİMİZ MART AYINDA KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI 

Kral Harald'ın başkent Oslo'da bulunan Oslo Üniversite Hastanesi'nin bir parçası olan Rikshospitalet'e kaldırıldığı ifade edildi.

Solunum güçlüğü ile hastaneye kaldırıldıktan sonra Ekim 2020'de kalp kapakçığını değiştirmek için başarılı bir ameliyat geçiren Kral Harald, geçtiğimiz mart ayında Covid-19'a yakalanmıştı.

Soykırım destekçisi Biden imzaladı! ABD'den İsrail ve Ukrayna'ya 95 milyar dolarlık askeri yardım Soykırım destekçisi Biden imzaladı! ABD'den İsrail ve Ukrayna'ya 95 milyar... Haberi Görüntüle

1991 YILINDA TAHTA ÇIKMIŞTI 

Görevleri törensel ve hiçbir siyasi gücü olmayan Kral Harald, babası Kral Olav'ın 17 Ocak 1991'de ölümünden sonra tahta çıkmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading