Yandex Metrica

Medvedev: Kiev'e gitmemiz gerekiyorsa Kiev'e, Lviv'e gitmemiz gerekiyorsa Lviv'e kadar gideriz

Medvedev: Kiev'e gitmemiz gerekiyorsa Kiev'e, Lviv'e gitmemiz gerekiyorsa Lviv'e kadar gideriz

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitri Medvedev, 'Kiev'e gitmemiz gerekiyorsa Kiev'e, Lviv'e gitmemiz gerekiyorsa Lviv'e kadar gideriz.' dedi.

Dünya

28.01.2024, 16:27

Ukrayna Savaşı'nda birinci yılın geride bırakılmasının ardından Bakhmut'ta Rusya'nın saldırıları tüm hızıyla devam ediyor. Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitri Medvedev ise flaş bir açıklamaya imza attı ve 'Kiev'e gitmemiz gerekiyorsa Kiev'e, Lviv'e gitmemiz gerekiyorsa Lviv'e kadar gideriz.' dedi.

Haçlı ordusu İsrail için tek yürek! İran İHA'larını ABD, İngiltere ve Ürdün düşürdü! Haçlı ordusu İsrail için tek yürek! İran İHA'larını ABD, İngiltere... Haberi Görüntüle

'KİEV'E GİRMEMİZ GEREKİYORSA KİEV'E, LVİV'E GİTMEMİZ GEREKİYORSA LVİV'E GİDERİZ'

Medvedev, Moskova'nın NATO ile doğrudan bir çatışmaya girmeyi planlamadığını ve krizi görüşmeler yoluyla çözmekle ilgilendiğini söyledi. El Cezire'nin haberine göre, Medvedev, Ukrayna'nın Kırım Yarımadası'nı ele geçirmeye yönelik herhangi bir girişiminin, Moskova'nın Kiev'e karşı 'kesinlikle her türlü silahı' kullanmasına gerekçe olacağı konusunda uyardı.

RIA Novosti'ye konuşan Medvedev, Rus kuvvetlerinin Ukrayna'da Kiev veya Lviv'e kadar ilerlemek zorunda kalabileceğini söyledi ve şu şekilde konuştu:

Bu enfeksiyonu bitirmek için Kiev'e gitmeniz gerekiyorsa Kiev'e, Lviv'e gitmeniz gerekiyorsa, Lviv'e kadar gideriz.

Maldivler'de İsrail pasaportu yasaklandı! Dünya Gazze soykırımının finansör markalarına karşı boykot başlattı Maldivler'de İsrail pasaportu yasaklandı! Dünya Gazze soykırımının finansör markalarına karşı... Haberi Görüntüle

BALTIK BÖLGESİNE NÜKLEER UYARISI

Geçtiğimiz dönemde İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olmaları durumunda Moskova'nın bu tehditlere karşı önlem alması gerekeceğini belirten Medvedev, Rusya’nın bölgeye İskender füzeleri, hipersonik silahlar ve nükleer bombalara ev sahipliği gemiler sevk edebileceğini ima etmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı;

İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olduğu bir durumda Baltık bölgesinin nükleerden arındırılmış statüsünden bahsetmek mümkün olmaz.

Hayatınız boyunca sadece bir kez görebileceksiniz: NASA mutlaka izleyin diyerek duyurdu Hayatınız boyunca sadece bir kez görebileceksiniz: NASA mutlaka izleyin diyerek... Haberi Görüntüle

TOPYEKÛN SALDIRI TEHDİDİNDE BULUNMUŞTU

Medvedev ayrıca Ukrayna'nın Rusya'ya saldırmak için ABD tarafından sağlanan füzeleri kullanması halinde Moskova'nın batıdaki şehirlere saldıracağı konusunda uyarılara imza atmıştı.

Mahşerin atlıları yola çıktı' diyen Medvedev Ukrayna'ya gönderilen füzelerin Rusya'yı hedef alması durumunda topyekûn saldırı tehdidinde bulunmuştu.

ABD, Ukrayna'ya silah yardımlarının bir parçası olarak gelişmiş füze sistemleri göndereceğini açıklamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading