Yandex Metrica

Macaristan Başbakanı Orban: Erdoğan'ın zaferine bir nefes gibi ihtiyacımız vardı

Macaristan Başbakanı Orban: Erdoğan'ın zaferine bir nefes gibi ihtiyacımız vardı

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci tur cumhurbaşkanı seçimini kazanması için çok dua ettiğini belirtti. Aşırı sağcı lider, "Eğer Erdoğan kazanmasaydı bu bir trajedi olurdu" ifadelerini kullandı. 

Dünya

23.01.2024, 20:59

İkinci turu 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen cumhurbaşkanı seçimleri sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik eden Macaristan Başbakanı Viktor Orban, seçimle alakalı açıklamalar yaptı. 

Her cuma devlet radyosunda gündemi değerlendiren Başbakan Orban, Türkiye'deki Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nde Erdoğan'ın aldığı zaferin kendisinde çok büyük bir rahatlama yarattığını söyledi.

Gazze'nin kuzeyinde askeri hareketlilik: İşgalci İsrail ordusu yeni bir katliama hazırlanıyor Gazze'nin kuzeyinde askeri hareketlilik: İşgalci İsrail ordusu yeni bir katliama... Haberi Görüntüle

"ZAFER İÇİN ÇOK DUA ETTİM"

Kılıçdaroğlu'nu kast eden ve "Erdoğan kazanmasaydı Soros'un adamı göçmenlere sınırları açardı" diyen aşırı sağcı lider, zafer için çok dua ettiğini de belirtti. 

"Eğer kazanmasaydı bu bir trajedi olurdu" yorumunu yapan Orban, "Erdoğan'ın zaferine bir nefes gibi ihtiyacımız vardı" ifadelerini kullandı. 

Türkiye karşı çıkmıştı: Yunanistan Başbakanı Miçotakis Ege'de deniz parkı ilan edeceklerini yineledi Türkiye karşı çıkmıştı: Yunanistan Başbakanı Miçotakis Ege'de deniz parkı ilan... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'A TEBRİK MESAJI

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, 28 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tebrik etmişti. 

Orban, sosyal medya hesabındaki mesajında; "Tartışmasız zaferiniz için tebrikler Cumhurbaşkanı Erdoğan! Tebrikler, Sayın Cumhurbaşkanı!" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading