Yandex Metrica

Liz Truss'ı deviren marul Avam Kamarası'nda: Çok konuşulan kare Westminster'a yansıtıldı

Liz Truss'ı deviren marul Avam Kamarası'nda: Çok konuşulan kare Westminster'a yansıtıldı

Başbakan Liz Truss'ın istifasının ardından İngiltere'de çok konuşulan 'muzaffer marul'un fotoğrafı Westminster Sarayı'nın duvarına yansıtıldı. İngiliz Daily Mail gazetesi Truss'a 10 gün raf ömrü olan maruldan daha kısa süre ömür biçmişti. Truss'ın görevdeki 45. gününde istifasını sunmasının ardından Daily Mail'in marulu internette viral oldu ve binlerce kişi tarafından 'Truss kaybetti, marul kazandı' şeklinde yorum yapıldı.

Dünya

23.01.2024, 19:58

Bulvar gazetesi Daily Star geçen Cuma günü Liz Truss'a ithafen masa başında göbek marul ile Lizz Truss'ın fotoğrafının olduğu bir kareyi paylaşarak 'Hangisi daha çok dayanacak?' diye sormuştu. Marulun 10 günlük raf ömrün olduğu belirtilmiş ve Liz Truss'a maruldan daha kısa süre ömür biçilmişti. Truss'ın dün Downning Sokağı 10 Numara’da bulunan başbakanlık konutunda istifasını açıklamasının ardından 'Truss kaybetti, marul kazandı' şeklindeki yorumlar İngiltere medyasını kasıp kavurdu.

ABD'de yeni bir George Floyd vakası: Polis şiddetine maruz kalan siyahi Amerikalı nefessiz kalarak öldü ABD'de yeni bir George Floyd vakası: Polis şiddetine maruz kalan... Haberi Görüntüle

WESTMINSTER'DA ZAFER GEÇİDİ

Daily Star'ın 'muzaffer marul'u dün akşam Westminster Sarayı'nın duvarına yansıtıldı. İngiltere'de gündeme bomba gibi düşen görüntü hakkında 'Marul Avam Kamarası'na girdi' şekilde yorumlar yapıldı. Daily Star Westmminster'ki görüntüleri, 'Marulun aday olup olmayacağı resmen teyit edilmemesine rağmen, bu gece Avam Kamarası'nın tarihi ve ünlü duvarlarına başarılı marulun DEV bir görüntüsü yansıtıldı.' şeklinde paylaştı. 

Westminster'da marulun fotoğrafını görenler gözlerine inanamadı. 

Savaş tiyatrosu böyle bitti: 300 İHA ve füze ateşlendi, hiçbiri yerini bulmadı Savaş tiyatrosu böyle bitti: 300 İHA ve füze ateşlendi, hiçbiri... Haberi Görüntüle

BORIS JOHNSON'LA YARIŞACAK

İngiltere'de pek çok gazete Boris Johnson'un yeniden aday olacağını öne sürerken Daily Star maşhur marulun Johnson ile rekabete gireceğini belirtti.

Daily Mail 'Muzaffer marul'u bugünkü manşetine taşıdı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading