Yandex Metrica

Litvanya'dan Ukrayna'ya Bayraktar TB2 bağışı! Kampanya başlattılar

Litvanya'dan Ukrayna'ya Bayraktar TB2 bağışı! Kampanya başlattılar

Litvanya medya kanalı Laisves TV, Ukrayna silahlı kuvvetleri için Bayraktar TB2 Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) satın almak için bir bağış kampanyası başlattı. Kampanyaya şu ana kadar 1 milyon dolar bağışta bulunulduğu belirtildi.

Dünya

23.01.2024, 19:19

Rusya-Ukrayna Savaşı devam ederken, savaşın seyrini değiştiren Bayraktar TB2 SİHA'lar dünya gündemindeki yerini koruyor. 

İran'ın İsrail'e saldırısı eli kulağında: ABD medyası tarih verdi İran'ın İsrail'e saldırısı eli kulağında: ABD medyası tarih verdi Haberi Görüntüle

LAİSVES TV BAYRAKTAR TB2 SATIN ALMAK İSTİYOR

Son olarak Litvanya merkezli Laisves TV, Bayraktar TB2 SİHA’yı satın almak ve Ukrayna'ya bağışlamak için üç hafta içinde 5 milyon euro toplamayı umuyor. 

İngiliz basını 'utanç verici' diyerek duyurdu! Megan Markle kıskançlığı yüzünden alay konusu oldu! Prens Harry'e bir yasak daha koydu! İngiliz basını 'utanç verici' diyerek duyurdu! Megan Markle kıskançlığı yüzünden... Haberi Görüntüle

'MUHTEMELEN TARİHTE İLK KEZ'

Bu girişimin, Litvanya Savunma Bakanlığı tarafından onaylandığını ve Baykar’ında olumlu yaklaştığı kaydedildi. Tapinas, “Artık 'muhtemelen tarihte ilk kez' bir devletin vatandaşları bu kadar ağır silahları satın alıp başka bir devlete bağışlayabilir” dedi.

Kremlin'den açıklama: İstanbul'daki anlaşma Rusya-Ukrayna ilişkilerinin başlangıcı olabilir Kremlin'den açıklama: İstanbul'daki anlaşma Rusya-Ukrayna ilişkilerinin başlangıcı olabilir Haberi Görüntüle

LİTVANYA SAVUNMA BAKANLIĞI DOĞRULADI

Litvanya Savunma Bakanı Arvydas Anusauskas, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Ukrayna’ya destek olmak için kampanya başlatıldığını doğruladı. 

Son dakika... Füzeler ateşlendi: Hizbullah'tan İsrail'e güçlü saldırı Son dakika... Füzeler ateşlendi: Hizbullah'tan İsrail'e güçlü saldırı Haberi Görüntüle

1 MİLYON DOLAR TOPLANDI

Türkiye’den SİHA satın alarak bunları Ukrayna’ya göndereceklerini ifade eden Anusauskas, IBAN numarası paylaşarak, 5 milyon dolara ihtiyaçları olduğunu, Litvanyalıların şu ana kadar 1 milyon dolarını topladığını açıkladı. 

Bayraktar TB2 SİHA’lar, Rusya’nın devam eden Ukrayna işgali sırasında aktif şekilde kullanılmaya devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading