Yandex Metrica

İngiliz basını 'utanç verici' diyerek duyurdu! Megan Markle kıskançlığı yüzünden alay konusu oldu! Prens Harry'e bir yasak daha koydu!

İngiliz basını 'utanç verici' diyerek duyurdu! Megan Markle kıskançlığı yüzünden alay konusu oldu! Prens Harry'e bir yasak daha koydu!

Sussex Düşesi Prens Harry ve Megan Markle Florida'da polo yarışına katıldı ve maçı kazanana ödülünü taktim etti. Ancak Megan Markle, Prens Harry ile poz vemek isteyen bir kadına izin vermedi ve eşinin yanına çekerek koluna girdi. 

Dünya

22.04.2024, 14:52

Amerikalı ünlü oyuncu olan Megan Markle, 2016 yılında Prens Harry ile tanışması sonuucnda evlenmiş, çift Kraliyet ailesi içerisinde bir dizi sorunlar yaşamaya başlamıştı. 

Kraliyet ailesinin istenmeyen gelini olarak bilinen Megan Markle ile birlikte saraydan ayrılarak Amerika'ya yerleşmiş ve kraliyet ailesi üyeliğinden ayrıldıklarını duyurmuşlardı.

Dün ise 39 yaşındaki Prens Harry ve 42 yaşındaki Megan Markle, Amerika'nın Florida eyaletinde düzenlenen polo maçına katıldı. 

Sömürge çıkmazı! Cumhurbaşkanı köle ticaretini kabul etti: Hükümet reddetti Sömürge çıkmazı! Cumhurbaşkanı köle ticaretini kabul etti: Hükümet reddetti Haberi Görüntüle

PRENS HARRY SAHAYA İNDİ

Prenses Markle ve Prens Harry maçı izlemeye gelen konuklar ile bir araya gelerek sohbet etti ve fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi. 

Prens Harry ise Megan Markle ile birlikte polo maçına yardımcı oyuncu olarak dahil oldu.

Eşi Megan Markle ise maç sonrasında kupayı eşin takdim etti ve kupayı kaldırdı.

Gazze'nin ölüme hazırlanan çocuklar! Dünyanın Kerim'e bir çocukluk borcu var: Koluna ismini yazdı ölümü bekledi... Gazze'nin ölüme hazırlanan çocuklar! Dünyanın Kerim'e bir çocukluk borcu var:... Haberi Görüntüle

POLO MAÇINDA KISKANÇLIK KRİZİ

Kupayı eşine takdim eden Markle ise, ödülü eşine verdiği sırada bir kadın yanına gelerek Prens Harry ile fotoğraf çektirmek istedi.

Ancak Prenses Markle ise eşine yaklaşan kadını görünce, "Buraya gelmek ister misin?" diyerek eşini yanına çekti. 

Markle ise kadını sol tarafına çekerek 'Buraya gel' dedi.

Azerbaycan-Ermenistan sınırında ilk: Koordinatlar belirlendi Azerbaycan-Ermenistan sınırında ilk: Koordinatlar belirlendi Haberi Görüntüle

İNGİLİZ BASINI 'UTANÇ VERİCİ'  OLARAK DUYURDU

İngiliz basını ve sosyal medya hesabındaki kullanıcılar ise Megan Markle'nin kıskançlık krizleri yaşadığını belirterek,''Kendisini Harry'nin takımının galibiyetine dahil etti. Utanç verici"  "Meghan'ın kontrolcü kişiliği dünyanın gözü önünde sergileniyor'', ''Zarafetten ve cömert ruhtan çok yoksun'', "Meghan, kocasıyla ilgili çok güvensiz görünüyor. Bu yüzden ona yapışıp duruyor ve Prens'in yanında gelen her kadına, Harry'nin değil Meghan'ın yanında durması söyleniyor" yorumları yapıldı.

Gazze'de insani felaket derinleşecek! Katil İsrail'in yeni katliamı için tarih verildi Gazze'de insani felaket derinleşecek! Katil İsrail'in yeni katliamı için tarih... Haberi Görüntüle

KISKANÇLIK KRİZLERİ GİDEREK BÜYÜDÜ

Geçtiğimiz yıllarda da Kraliyet ailesi hakkında özl sırları ifşa eden yazar Tina Brown Megan Markle ve Prens Harry'nin drama bağımlısı olduklarını, gittikleri her yere beraber gittiklerini ve 'Megan tarafından tamamen ele geçirildi' diyerek kıskançığın ciddi boyutta olduğunu yazmıştı. 

2020 yılında da Yeni Zelanda basınında çıkan habere göre ünlü şarkıcı Adele ile aynı muhitte oturan Prens Harry arasında, ne zaman isterse evine gelebileceği davetinde bulunmuş, Megan ise Adel'in ve Prens Harry'nin arasındaki konuşma nedneiyle kıskançlık krizi daha geçirmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Loading