Yandex Metrica

Kraliçe II. Elizabeth'in neden bitkin düştüğü anlaşıldı

Kraliçe II. Elizabeth'in neden bitkin düştüğü anlaşıldı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in televizyon izlemek için geç saatlere kadar oturması yüzünden bitkin olduğu öne sürüldü.

Dünya

23.01.2024, 18:11

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in geçtiğimiz çarşamba gecesini "ön tetkikler" için hastanede geçirdiği bildirilmişti. Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, "Birkaç gün dinlenmesi yönündeki tıbbi tavsiyeyi takiben Kraliçe, çarşamba öğleden sonra bazı ön tetkikler için hastaneye gitti, bugün (perşembe) öğle saatlerinde Windsor Kalesi'ne geri döndü ve morali yerinde." ifadelerine yer verilmişti.

Tesla indirim haberini duyurdu: Elektrikli otomobil devi için sıraya girdiler! Tesla indirim haberini duyurdu: Elektrikli otomobil devi için sıraya girdiler! Haberi Görüntüle

GEÇ SAATLERE KADAR TV İZLİYORMUŞ

Kuzey İrlanda gezisini iptal etmek zorunda kalan Kraliçe Elizabeth, sağlık kontrollerinin ardından sorumluluklarını azaltmaya karar verdi. Bunun üzerine 95 yaşındaki Elizabeth'in sağlık durumu mercek altına alındı. Saraydan konuyla ilgili bilgi sızmasa da The Sunday Times'ın haberine göre Kraliçe'nin yoğun bir kişisel sorumluluk programı sürdürdüğü ve TV izlemek için geç saatlere kadar oturduğu için bitkin düştüğü öğrenildi.

Trump'ın yargılandığı mahkeme binası önünde kendini ateşe veren ABD'liden çarpıcı manifesto: Kendi yönetimimiz bizi vurmak üzere Trump'ın yargılandığı mahkeme binası önünde kendini ateşe veren ABD'liden çarpıcı... Haberi Görüntüle

TEK BAŞINA YEMEK İSTEMİYOR

Ayrıca The Sunday Times Gazetesi, Kraliçe'nin tek başına yemek yemek istemediği için bu ay ailesi ve arkadaşlarıyla sürekli bir öğle ve akşam yemeği akışı yaşadığını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading