Yandex Metrica

Kraliçe Elizabeth günler sonra görüntülendi!

Kraliçe Elizabeth günler sonra görüntülendi!

Sağlık sorunlarıyla gündemde olan Kraliçe Elizabeth, günler sonra görüntülendi. Kraliçe, İngiltere Genelkurmay Başkanı Sir Nick Carter'ı Windsor Kalesi'nde kabul etti. 95 yaşındaki Kraliçe'nin destek almadan tek başına ayakta durduğu görüldü.

Dünya

23.01.2024, 18:19

Sağlık sorunlarıyla gündemde olan ve son olarak belini de incittiği açıklanan Kraliçe Elizabeth günler sonra kamuoyunun karşısına çıktı. Böylelikle Kraliçe 19 Ekim'den bu yana ilk yüz yüze etkinliğini gerçekleştirmiş oldu. Kraliçe, İngiltere Genelkurmay Başkanı Sir Nick Carter'ı Windsor Kalesi'nde kabul etti. Kraliçe görevini bırakmaya hazırlanan Carter ile bir süre sohbet etti.

Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e dikkat edin Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e... Haberi Görüntüle

ANMA ETKİNLİĞİNE BELİNİ İNCİTTİĞİ İÇİN KATILAMAMIŞTI 

Elizabeth, 1. Dünya savaşında hayatını kaybedenler için pazar günü düzenlenen Anma etkinliğine belini incittiği için katılamamıştı. Bu durum sağlığıyla ilgili endişeleri artırmıştı. Doktorları, kontrol amacıyla 20 Ekim'de bir gece hastanede kalan Kraliçe'ye, bir ay dinenmesini tavsiye etmişti. Ancak Kraliçe, yorucu olmayan bazı etkinliklere katılmayı sürdürüyordu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading