Yandex Metrica

Koronavirüs başladığı yere geri döndü! Çin'den korkutan karantina rakamı

Koronavirüs başladığı yere geri döndü! Çin'den korkutan karantina rakamı

Koronavirüsün ilk göründüğü ülke olan Çin'de vaka sayıları korkutucu boyutlara ulaştı. Yaklaşık 30 milyon kişinin karantinaya girdiği belirtildi.

Dünya

23.01.2024, 22:06

Koronavirüsün ilk görüldüğü ülke olan Çin'de vaka sayılarında patlama yaşandı. Artan vakalar nedeniyle kentler yeniden izolasyona alındı ve 30 milyona yakın kişi bir kez daha karantinaya girdi. Toplu test ve özel giysili görevliler ise sokaklara geri döndü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti terör örgütü PKK'yı panikletti: Irak yönetimine çağrıda bulundular Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti terör örgütü PKK'yı panikletti: Irak yönetimine... Haberi Görüntüle

YENİDEN BİNİ AŞTI

2019'un son günlerinde Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede dünyanın dört bir yanına yayılan yeni tip koronavirüsün hayatımızdan çıkacağı gün içine geri sayım sürerken Çin'den kötü bir haber geldi. Ülkede vakalar geçtiğimiz hafta iki yıl aradan sonra yeniden bini aşarak en yüksek sayıya ulaşmıştı.

ABD'de başlayan Gazze yangını Avrupa'yı sardı: Fransa, Almanya... ABD'de başlayan Gazze yangını Avrupa'yı sardı: Fransa, Almanya... Haberi Görüntüle

30 MİLYONA YAKIN KİŞİBİR KEZ DAHA KARANTİNAYA GİRDİ

Çin, salı günü 5 bin 280 Kovid-19 vakası bildirdi. Bir önceki güne kıyasla vaka sayıları yaklaşık iki kat artarken Pekin yönetimi çareyi kentleri kilit altına almakta buldu. Söz konusu karar kapsamında 30 milyona yakın kişi bir kez daha karantinaya girdi.

İspanyol siyasetçi Belarra'dan AB'ye 'ikiyüzlülük' eleştirisi: 'İsrail Nazizm ile yarışıyor' İspanyol siyasetçi Belarra'dan AB'ye 'ikiyüzlülük' eleştirisi: 'İsrail Nazizm ile yarışıyor' Haberi Görüntüle

13 KENT KARANTİNAYA GİRDİ

En naz 13 kent karantinaya girdi. 17 milyon nüfuslu Shenzhen şehrinde de kapanma tedbirleri yeniden devreye girdi. Dokuz milyon kişiye ev sahipliği yapan eyalet başkenti Changchun da dahil olmak üzere birçok şehrin sakinlerine 'evde kalın' talimatı verildi. Koruyucu kıyafetler giyen sağlık ekipleri ise ülkenin dört bir yanında toplu testler yapmaya devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading