Yandex Metrica

Kocasını saatlik kiralayan kadının sözleri duyanları şaşkına çevirdi: Paraya para demiyor

Kocasını saatlik kiralayan kadının sözleri duyanları şaşkına çevirdi: Paraya para demiyor

İngiltere'de yaşamını devam ettirmekte olan Young ailesi, para kazanmak için ilginç bir yola başvurdu. 38 yaşındaki Laura Young, eşini gündelik işleri yapması için saatlik olarak başka ev hanımlarına kiralıyor.

Dünya

23.01.2024, 20:01

İngiltere'de Laura Young isimli kadın, dinlediği bir podcast yayınından ilham alarak eşini başka kadınlara kiralamaya başladı. 

El becerileri yönünden oldukça başarılı olan eşi, haftanın 6 günü sabah 9 akşam 8 çalışmaya başladı ve perde asmak, mobilya tamiri yapmak gibi işlerde ev kadınlarına yardım etti.

Bu kadar olur mu demeyin! Görüntüler gündem oldu: Mahkumların 1,5 sene kazdıkları tünel karakola çıktı! Bu kadar olur mu demeyin! Görüntüler gündem oldu: Mahkumların 1,5... Haberi Görüntüle

BOŞ VAKTİ YOK

Young, zaman içerisinde birçok talebi geri çevirmek zorunda kaldı çünkü 'Rent My Handy Husband' isimli işi Kasım ortasına kadar tamamen dolu. Eşi James'in yaptığı işler ise bir duvarı yeniden inşa etmek, bir TV veya perde asmaya yardım etmek, boyama, dekorasyon, fayans döşeme ve halı döşeme gibi şeyleri içeriyor ve yardıma ihtiyacı olan herkese hizmet verebiliyor.

James işlerin emek tarafını ele alırken, Laura sosyal hesapları ve web sitesini yönetmeye çalışıyor.

Güney Kore iPhone telefonu yasakladı: Gözetliyor, kaydediyor, yayınlıyor Güney Kore iPhone telefonu yasakladı: Gözetliyor, kaydediyor, yayınlıyor Haberi Görüntüle

OTİZM TEŞHİSİ KONULDU

Kendisi gibi çocuklarına da Otizm teşhisi konulmasının ardından James, bir depoda gece vardiyası çalışanı olarak sürdürdüğü işinden ayrıldı.

Hastalığı sebebiyle farklı bir düşünce yapısı ve eşsiz yetenekleri olan James'ind e katkısıyla, başladıkları bu iş çiftin hayal edebileceğinden daha başarılı oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading