Yandex Metrica

Kışkırtıcı adım! Yunan bakan yardımcısından provokatif ziyaret

Kışkırtıcı adım! Yunan bakan yardımcısından provokatif ziyaret

Yunanistan, Türkiye'ye karşı attığı provokatif adımlara bir yenisini daha ekledi. Yunanistan Savunma Bakanı Yardımcısı, gayri askeri statüdeki Bozbaba Adası'nı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete üst düzey askeri yetkililer de katıldı. Hardalias, gerginliği artıcı açıklamalar yaparak, "Biz hep burada olacağız" ifadesinde bulundu.

Dünya

23.01.2024, 19:26

Yunanistan Savunma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias, provokatif bir ziyarete imza atarak Türkiye'deki 80 km uzaklıktaki adayı ziyaret etti. Bozbaba Adası da uluslararası anlaşmalara göre, gayriaskeri statüde bulunuyor. Gerçekleştirilen ziyarete üst düzey askeri yetkililer de katıldı. Hardalias, gerginliği artıcı açıklamalar yaparak, "Biz hep burada olacağız" ifadesinde bulundu.

Yunan yetkililer, bu yıl gayriresmi statüdeki adalara 50'ye yakın ziyaret gerçekleştirdi.

PKK hapishanelerinde korkunç tablo: Yüzlerce kişinin niye öldüğünü Uluslararası Af Örgütü açıkladı PKK hapishanelerinde korkunç tablo: Yüzlerce kişinin niye öldüğünü Uluslararası Af... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE-YUNANİSTAN ARASINDAKİ GERGİNLİK TIMANIYOR 

Askeri uzmanlar, Yunan yetkililerin gerginliği artırmak bu tip ziyaretlerin durdurulması gerektiğini ifade ediyor.

Öte yandan Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ru

Meclis'te kavga çıktı! Milletvekili önce küfür etti, sonra yumruk attı: İşte şok saldırının görüntüleri... Meclis'te kavga çıktı! Milletvekili önce küfür etti, sonra yumruk attı:... Haberi Görüntüle

MİÇO NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI! BİR AÇIKLAMASI DİĞERİNE UYUŞMUYOR 

Rum yönetimini ziyaret etti. burada yaptığı konuşmada, iletişim kanallarının açık kalması gerektiğini belirten Miçotakis, prorovokatif açıklamalar yapmayı da ihmal etmedi.

Miçotakis, Türkiye ile yaşanan anlaşmazlıklarda uluslararası hukukun Türkiye'nin yanında olduğunu iddia etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading