Yandex Metrica

İsveç'te teröristler cirit atıyor! Bu kez de İran protestolarında boy gösterdiler

İsveç'te teröristler cirit atıyor! Bu kez de İran protestolarında boy gösterdiler

İran'da 22 yaşındaki Mahsa Emini'nin hayatını kaybetmesini protesto etmek amacıyla İsveç'te yapılan gösterilere YPG/PKK yandaşları terör örgütüne ait paçavralarla katıldı.

Dünya

23.01.2024, 19:53

22 yaşındaki Mahsa Emini'nin İran'ın başkenti Thren'de "başörtüsü kurallarına uymadığı" gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra hayatını kaybetmesi İsveç'in Malmö kentinde protesto edildi. Ancak durumu fırsat bilen YPG/PKK yandaşları gösterilerde terör öngüttünün paçavralarını açtı.

Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'dan nükleer silah açıklaması: Hazırız! Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'dan nükleer silah açıklaması: Hazırız! Haberi Görüntüle

TERÖRİSTBAŞININ POSTERİNİ AÇTILAR

Möllevangstorget Meydanı'nda toplanan kalabalık, "Hepimiz Mahsa Emini'yiz" ve "İran'daki kadınlara özgürlük" gibi sloganlar attı. Protestoya destek veren çok sayıda terör yandaşı da terör örgütü YPG/PKK'yı simgeleyen bez parçaları taşırken, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini açtı.

Avrupa'da barış dönemi bitti: O isim Batı'ya seslendi: Bol bol silah üretin Avrupa'da barış dönemi bitti: O isim Batı'ya seslendi: Bol bol... Haberi Görüntüle

EMİNİ'NİN ÖLÜMÜYLE ÜLKE KARIŞMIŞTI

İran'ın başkenti Tahran'da 13 Eylül'de "ahlak polisi" olarak bilinen İrşad devriyelerince gözaltına alındıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan 22 yaşındaki Mahsa Emini'nin 16 Eylül'de yaşamını yitirmesi ülkede infiale yol açmıştı. Emini'nin 17 Eylül'de memleketi Sakkız kentindeki cenaze töreni sonrasında başlayan gösteriler, ülkenin birçok kentine yayılmıştı. İran devlet televizyonu, gösterilerde aralarında güvenlik güçlerinin de olduğu 41 kişinin hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading