Yandex Metrica

Sitede Ara

İsrail'de Savaş Kabinesi İran konusunda karara varamadı! Herzog'tan 'barış' vurgulu İran açıklaması

İsrail'de Savaş Kabinesi İran konusunda karara varamadı! Herzog'tan 'barış' vurgulu İran açıklaması

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, İran'ın İsrail'e yönelik hava saldırılarının "Savaş ilanı niteliğinde" olduğunu belirterek, "Bölgede son isteyeceğimiz şey savaşmak" dedi. İran'ın saldırıları üzerine toplanan Savaş Kabinesi ise bir karara varamadı.   

Dünya

28.04.2024, 05:36

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, İran'ın büyükelçilik saldırısına misilleme olarak İsrail'e füze ve İHA saldırısı düzenlemesine ilişkin konuştu. Gazze'deki soykırımın mimarlarından Herzog, bölgede barış istediklerini savundu. 

Herzog, İngiliz Sky News televizyonuna İran'ın dün geceki hava saldırılarına ilişkin açıklama yaptı.

Uçtan uca şifreleme şüphelerle dolu! Gazze katliamında WhatsApp'ın payı olduğu tespit edildi! Uçtan uca şifreleme şüphelerle dolu! Gazze katliamında WhatsApp'ın payı olduğu... Haberi Görüntüle

'SAVAŞ İLANI NİTELİĞİNDE'

İran'ın İsrail'e yönelik saldırısını "savaş ilanı" olarak nitelendiren Herzog, "itidalli oldukları, (İran ile çatışmanın) yansımalarını bildikleri ve ortaklarıyla müzakereleri olduğu için tüm seçenekleri değerlendirdiklerini" ifade etti.

'Silah değil diplomasi' diyerek 18 yıllık görevini bıraktı! ABD Dışişleri Bakanlığı'nda 'Gazze' istifası! 'Silah değil diplomasi' diyerek 18 yıllık görevini bıraktı! ABD Dışişleri... Haberi Görüntüle

'İSRAİL BÖLGEDE ARADIĞI SON ŞEY SAVAŞA GİTMEKTİR'

İsrail'in "barış yanlısı" olduğunu savunan Herzog, "İsrail’in kuruluşundan bu yana bu bölgede aradığı son şey savaşa gitmektir" dedi.

İsrail için öncelikli meselenin Gazze'deki esirlerin serbest bırakılması olduğunu dile getiren Herzog, Gazze'de "çok sayıda geçiş kapısı açtıklarını ve büyük miktarda yardımın da paraşütlerle atılmasını sağladıklarını" öne sürdü.

Komşuda 'yabancı ajan' yasası kaosu: Halk sokaklara indi gerilim büyüyor... Komşuda 'yabancı ajan' yasası kaosu: Halk sokaklara indi gerilim büyüyor... Haberi Görüntüle

SAVAŞ KABİNESİ İRAN KONUSUNDA KARARA VARAMADI

Öte yandan İran’ın İsrail’e yönelik saldırısının ardından bir araya gelen İsrail Savaş Kabinesi, İsrail basının toplantıya yakın kaynaklara dayandırdığı haberlerde, Savaş Kabinesi toplantısının İran’a verilecek karşılık konusunda karara varamadan sona erdiği aktarıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Loading