Yandex Metrica

İsrail askeri silahına bile sahip çıkamıyor! Filistinli adam askeri yere düşürüp kaçtı

İsrail askeri silahına bile sahip çıkamıyor! Filistinli adam askeri yere düşürüp kaçtı

İsrail polisinin işgal altındaki Batı Şeria'da aracını durdurduğu bir Filistinli, polisin tüfeğini alarak kaçtı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Dünya

23.01.2024, 19:23

İsrail polisi silahına bile sahip çıkmıyor. İşgal altındaki Batı Şeria'da trafik çevirmesi yapan İsrail askerleri bir Filistinli ile tartışmaya girdi. 

PKK hapishanelerinde korkunç tablo: Yüzlerce kişinin niye öldüğünü Uluslararası Af Örgütü açıkladı PKK hapishanelerinde korkunç tablo: Yüzlerce kişinin niye öldüğünü Uluslararası Af... Haberi Görüntüle

USULSÜZ ŞEKİLDE ÇEVİRME YAPIYORLAR

Arabasını sürüp gitmek isteyen Filistinliye zor kullanmak isteyen işgalci askerler Filistinli adamın direnişi ile karşılandı. 

Direksiyonda bulunan Filistinliyi uzun namlulu silahlarla tehdit ederek arabanın içine girmek isteyen işgal askerleri ise Filistinlinin verdiği tepki ile dumura uğradı. 

BMGK olağanüstü toplandı! Guterres'ten İran-İsrail açıklaması: Her türlü adımdan uzak durulmalı BMGK olağanüstü toplandı! Guterres'ten İran-İsrail açıklaması: Her türlü adımdan uzak... Haberi Görüntüle

İSRAİL ASKERİ SİLAHINA BİLE SAHİP ÇIKAMIYOR

Filistinli adam silahını içeri uzatarak tehditte bulunan işgal askerinin silahını kaparak gaza bastı. Askerlerden birini de düşüren Filistinli hızla olay yerinden uzaklaştı. İsrail askerleri ise adamın arkasından bakakaldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading