Yandex Metrica

İspanya'nın İslam düşmanı milletvekilinden skandal teklif! 'Müslüman göçmenlere sınır kapatılsın'

İspanya'nın İslam düşmanı milletvekilinden skandal teklif! 'Müslüman göçmenlere sınır kapatılsın'

İspanya'nın aşırı sağcı Vox partisinin lideri Santiago Abascal, İslam düşmanı söylemlerini bu sefer de ülkesine gelen Ukraynalı mülteciler için dile getirdi.

Dünya

23.01.2024, 18:54

İspanya'nın aşırı sağcı Vox partisinin lideri Santiago Abascal, Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili Genel Kurul'da yapılan oturumda konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti ABD medyasında: Zamanlamaya dikkat çektiler! İşte ele alınacak konular Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti ABD medyasında: Zamanlamaya dikkat çektiler! İşte ele... Haberi Görüntüle

İSLAM DÜŞMANI TAVIR SERGİLİYOR

Savaştan kaçan Ukraynalılar için konuşan Abascal, "Kadınlar, çocuklar ve yaşlılar, evet bunlar savaş mültecileridir ve Avrupa'da hoş karşılanmalıdır." diyen Abascal, "Herkes, bu mülteci akışı ile Avrupa sınırına akın eden, Müslüman kökenli, askerlik çağındaki genç erkeklerin işgalleri arasındaki farkı anlayabilir. Onların ki Avrupa'yı istikrarsızlaştırma ve sömürgeleştirme girişimidir" diye konuştu. 

Abascal, Avrupa devletlerinin Ukrayna'dan kaçan savaş mağdurlarına kapısını açmasını fakat Müslüman kökenli göçmenlere sınırlarını kapatmasını istedi. 

Karadeniz'de 3'lü müzakere: Ukrayna, Rusya ve Türkiye masaya oturdu: Dünya bu kararı bekliyor... Karadeniz'de 3'lü müzakere: Ukrayna, Rusya ve Türkiye masaya oturdu: Dünya... Haberi Görüntüle

KATALONYA BU TAVRI ELEŞTİRDİ

Ayrıca Katalonya'da faaliyet gösteren Katalonya Cumhuriyetçi Solu partisinin meclis grup sözcüsü Gabriel Rufian Avrupa'nın mülteciler konusundaki 'çifte standardını' eleştirdi. 

Rufian açıklamasında, "bugüne kadar mülteci kabul kurallarını uygulamayan Avrupa'nın şimdi sarışın ve mavi gözlü oldukları için Ukrayna'daki savaştan kaçanlara sınırsız kabul getirdiğini" söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading