Yandex Metrica

İslam karşıtı Fransız siyasetçiden Müslümanları ayağa kaldıracak çıkış: Müezzin sesi duymak istemiyorum

İslam karşıtı Fransız siyasetçiden Müslümanları ayağa kaldıracak çıkış: Müezzin sesi duymak istemiyorum

İslam karşıtı açıklamalarıyla tanınan Fransa'nın aşırı sağcı Cumhurbaşkanı adayı Eric Zemmour, 'Müezzin sesi duymak istemiyorum. Seçilirsem, duymayacağım' şeklinde skandal bir açıklamaya imza attı.

Dünya

23.01.2024, 18:47

Fransa'da 2022 yılı Nisan ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi BFMTV kanalında halkın sorularını yanıtlayan Fransız ırkçı siyasetçi ve Fransa Cumhurbaşkanı adayı Eric Zemmour'dan skandal bir açıklama geldi.

Katil İsrail'den İran'a tehdit: Sonuçlarına katlanacaklar Katil İsrail'den İran'a tehdit: Sonuçlarına katlanacaklar Haberi Görüntüle

'MÜEZZİN SESİ DUYMAK İSTEMİYORUM'

Bu kez camileri ve ezanı hedef alan Eric Zemmour, "Fransa'da müezzin sesi duymak istemiyorum ve eğer ben cumhurbaşkanı olursam duymayacağım." ifadelerini kullandı.

ABD Dışişleri Bakanlığı açıkladı: Filistin'in BM'ye tam üyeliğine ne diyecekler? ABD Dışişleri Bakanlığı açıkladı: Filistin'in BM'ye tam üyeliğine ne diyecekler? Haberi Görüntüle

'DEVASA CAMİLERİ REDDEDİYORUM'

"Cumhurbaşkanı olunca Muhammed gibi Müslüman ismi verilmesini yasaklayacağım" sözleriyle polemik konusu olan Eric Zemmour, Fransa'nın "kiliseler manzarası" olarak kalması gerektiğini ifade ederken "devasa camileri reddediyorum." dedi.

İngilizlerden dikkat çeken analiz: Avrupa sahasına Türkiye hakim İngilizlerden dikkat çeken analiz: Avrupa sahasına Türkiye hakim Haberi Görüntüle

PİMİ ÇEKİLMİŞ BOMBA

"İslam ve göçmen karşıtı söylemleriyle" Fransız siyasetinde kendisine yer bulan Zemmour, Fransız siyasetinde yaratacağı etki nedeniyle "pimi çekilmemiş bomba" diye tanımlanıyor. Eric Zemmour'un, anketlerde yüzde 7 ila yüzde 10 oy alacağı tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading