Yandex Metrica

İslam düşmanı Paludan'dan yeni tehdit: Her Cuma Türk büyükelçiliği önünde Kur'an yakacağım

İslam düşmanı Paludan'dan yeni tehdit: Her Cuma Türk büyükelçiliği önünde Kur'an yakacağım

Stockholm'deki Türk büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakarak İsveç'in NATO üyeliğini riske atan ırkçı ve İslam düşmanı Paludan, provokatif eylemlerine devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı açıkça tehdit eden Paludan, her cuma Kur'an-ı Kerim yakacağını söyledi.

Dünya

23.01.2024, 20:22

İslam düşmanı ve ırkçı siyasetçi Rasmus Paludan provokatif eylemlerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Stockholm'deki Türk büyükelçiliği önünde polis koruması altında Kur'an-ı Kerim yakarak İsveç-Türkiye ilişkilerini çıkmaza sokan Paludan, Kopenhag'da 3 adet Kur'an-ı Kerim yakacağını söyledi. 

Son dakika: Dışişleri Bakanlığından Şili'ye 'Soykırım' yanıtı Son dakika: Dışişleri Bakanlığından Şili'ye 'Soykırım' yanıtı Haberi Görüntüle

3 YENİ EYLEM PLANLIYOR

Aftonbladet isimli İsveç gazetesine konuşan Paludan, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da, biri cami önünde diğerleri de Rus ve Türk büyükelçilikleri önünde olmak üzere 3 Kur'an-ı Kerim yakma eylemi daha yapacağını söyledi. 

Geçtiğimiz hafta İsveç'te eylem yapan Paludan, Kur'an-ı Kerim yapmadan önce İsveçli yetkililerden izin almış ve eylemi polis koruması eşliğinde yapmıştı.

Huawei Pura 70 Ultra, öncü yeni özelliğiyle iPhone'u geride bırakıyor Huawei Pura 70 Ultra, öncü yeni özelliğiyle iPhone'u geride bırakıyor Haberi Görüntüle

DANİMARKA'DAKİ EYLEM İÇİN İZİN ALMASINA GEREK YOK

Aftonbladet gazetesi ise Paludan'ın Danimarka'da düzenlediği eylem için izin almaya ihtiyaç duymadığını, yalnızca 24 saat önceden haber vermesi gerektiğini bildirdi. 

İsveç gazetesinin haberinde Kopenhag'daki Türk büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasının Paludan'ın son eylemi olmayacağı belirtildi.

Filistin'den Arap Birliği'ne olağanüstü toplantı çağrısı: İsrail'in soykırım suçları görüşülecek Filistin'den Arap Birliği'ne olağanüstü toplantı çağrısı: İsrail'in soykırım suçları görüşülecek Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I HEDEF ALDI

Rasmus Paludan, Aftonbladet'e verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı: 

Bunun Erdoğan'ın hatası olduğunu açıklayacağım. Artık İsveç'in NATO'ya girmesine izin vermek istemediğine göre, o bunu yapana kadar ona ifade özgürlüğünü öğretmek zorundayım.

Büyük hata! Politico'dan dikkat çeken analiz: İran Netanyahu'nun elini güçlendirdi... Büyük hata! Politico'dan dikkat çeken analiz: İran Netanyahu'nun elini güçlendirdi... Haberi Görüntüle

'HER CUMA KUR'AN YAKACAĞIM'

Paludan, her cuma saat 14.00'da Kur'an-ı Kerim yakacağını, İsveç NATO üyeliğine kabul edilene kadar eylemlerine devam edeceğini söyledi. Irkçı Paludan, ayrıca, eylemlerinin ne kadar devam edeceğine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karar vermesi gerektiğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading